Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Καταγγελία του Σωματείου Αργολίδος

ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΑΛΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 5-5-2011 ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΡΟΥ:
Αξιοτ. κ. Δήμαρχε
« Όπως γνωρίζετε η αντιπυρική περίοδος ξεκίνησε και το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Τροιζήνας έχει στο Πόρο δύο Πυροσβεστικά οχήματα που επανδρώνονται αποκλειστικά από συμβασιούχους πυροσβέστες μέλη του Σωματείου μας οι οποίοι εναλλάσσονται σε 7,5ωρες βάρδιες .
Κάθε φόρα που πηγαίνουν για βάρδια από την Υπηρεσία τους στο Πόρο και αντίστροφα, εδώ και μερικά χρόνια πληρώνουν το φεριμπότ από την τσέπη τους, και αυτό γιατί η Υπηρεσία δεν μπορεί να καλύψει τα εισιτήρια επειδή οι υπεύθυνοι του πλοίου δεν κόβουν ονομαστικές αποδείξεις.
Θα θέλαμε κ. Δήμαρχε να δείξετε ευαισθησία, και να δώσετε μια άμεση λύση στο πρόβλημα αυτό, καθώς στις δύσκολα οικονομικά μέρες που ζούμε για τους συναδέλφους μας είναι σοβαρό οικονομικό πρόβλημα αυτό.
Παρακαλούμε για τις δικές σας άμεσες ενέργειες και την δική μας ενημέρωση».
* ΣΤΙΣ 14-5-2011 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ ΣΟΦΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΧΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΡΟΥ ΟΠΟΥ ΠΗΡΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΤΙ Ο ΚΑΛΗΚΡΑΤΗΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΞΟΔΑ (10 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ). ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ Κ. ΔΗΜΑΡΧΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΥΤΟ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΑΣ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΟΡΟΥ.
ΜΕ ΤΙΜΗ
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΟΦΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΘΕΟΔΩΡΟΣ