Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ…….

  Σας είχα κάνει πριν λίγες μέρες μια γρήγορη ενημέρωση για το τι είπε ο Υπουργός τώρα θα σας πω τι είπαν και εκπρόσωποι της ΠΟΣΠΥΔ και οι Πρόεδροι των Σωματείων.
Ο Πρόεδρος της ΠΟΣΠΥΔ μίλησε και είπε ότι στηρίζει την όλη προσπάθεια του Υπουργείου να εντάξει στο στην αναμενόμενη προκήρυξη τον Μήνα Μαΐο και τους συναδέλφους που τελειώνουν φέτος τα σχολεία 2ης ευκαιρίας(65 άτομα ). Στη συνέχεια ο Παπαντώνης Κ. αναφέρθηκε και στους 2000 συναδέλφους που μένουν εκτός ρύθμισης ότι το Υπουργείο πρέπει να μεριμνήσει για τη εργασιακή τακτοποίηση τους .
   Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Αν Γραμματέας της ΠΟΣΠΥΔ  Σοφός Γεώργιος που είπε στον Υφυπουργό ότι στην κατηγορία της παρ 3 (εποχικοί πυροσβέστες) στις 3400 θέσεις οι επιλαχόντες πρέπει να είναι από τους εποχικούς και όχι από τους πολίτες. Τελειώνοντας ζήτησε από τον κ. Όθωνα την δέσμευση για τακτοποίηση και των 2000 συναδέλφων που μένουν έξω.
   Ο Πρόεδρος του Σωματείου Στερεάς Ελλάδος εξέφρασε την απορία του στον κ Όθωνα για να διευκρινιστεί ποιος πίνακας θα ισχύει από τους δύο  για της Ιατρικές εξετάσεις , ποιες ιατρικές εξετάσεις θα περάσουν τελικά οι συμβασιούχοι πυροσβέστες, και ζήτησε να ισχύσει ο πίνακας για το ήδη υπηρετούντα προσωπικό
   Στο τέλος τοποθετήθηκε ο β΄  Αντιπρόεδρος της ΠΟΣΠΥΔ Γουρδουράκος Γεώργιος ότι η προκήρυξη των 4000 θέσεων στο ΠΣ να τεθεί σε εφαρμογή όσον το δυνατόν γρηγορότερα και να μην πάει πέρα των χρονικών περιθωρίων που ανάφερε ο Υφυπουργός μην συμβεί αυτό με τους 1000 Αγροφύλακες που περίμεναν 14 χρόνια να διοριστούν .
   Εδώ αλήθεια συνάδελφοι έχω μια μεγάλη απορία για τους εκπροσώπους της ανανεωτικής κίνησης πως και θυμηθήκανε τώρα τους συναδέλφους του 2009 και τους συναδέλφους που αποφοιτούν φέτος  όταν οι ίδιοι το καλοκαίρι παρότρυναν παρασκηνιακά τους αρμόδιους του Υπουργείου που είχαν αναλάβει την επίλυση του εργασιακού μας να κλείσει αρον –αρον το νομοσχέδιο με 1500 άτομα  (ηλικία 38, απολυτήριο λυκείου και πάνω)και υπόλοιποι φυσικά στα «Τάρταρα της γης».
Αν υπήρχε βέβαια βραβείο ηθοποιού πρώτου αντρικού και γυναικείου ρόλου ως κωμικοί θα ήταν σίγουρα θριαμβευτές . Υποκρισία και το θέατρο στο μεγαλείο του. Όταν προσπαθούσαν οι ίδιοι μέχρι προ ημερών να βγει η προκήρυξη ως έχει χωρίς  τους 65 συναδέλφους που τελειώνουν σε 1 μήνα τα σχολεία,  αλλά και χωρίς να νοιάζονται για τους 2000 αν προσληφθούν ως συμβασιούχοι .
Το ρητό που λέει ζήσε εσύ και ας πεθάνει ο άλλος τους πάει γάντι όπως και ο ρόλος των πρωταγωνιστών στο θέατρο σκιών θα τους τέριαζε ποιο πολύ του χατσηαβάτη  του γνήσιου πρωταγωνιστή της κολοτούμπας.
ΣΥΝΆΔΕΛΦΟΙ Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΚΩΜΩΔΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΕΛΑΒΕ ΠΛΕΟΝ ΤΕΛΟΣ «ΚΑΙ ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΣΑΣ»
ΚΑΙ ΕΣΥ «ΣΥΝΑΔΕΛΦΗΣΑ» ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΣΟΥ ΧΩ ΠΕΙ ΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ΛΕΩ………..