Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Ενημέρωση μελών για συναντήσεις με κυβερνητικά στελέχη.








Αριθ. Πρωτ : 2059                                                 Αθήνα: 12.02.2017
Αρ. Σελίδων : 1
                                                                                   Προς :
                                                                     Σωματεία - Μέλη Π.Ο.Π.Υ.ΣΥ.Π.
Θέμα: « Ενημέρωση μελών »
      Αγαπητοί συνάδελφοι ,αγαπητές συναδέλφισσες,
    και σήμερα Κυριακή 12-02-2017 αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας μας είχε συναντήσεις με την πολιτική ηγεσία της χώρας στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Hotel (Πλατεία Καραϊσκάκη), που είχε συνεδρίαση η Κεντρική Επιτροπή του Σ.Υ.Ρ.Ι.Ζ.Α., όπου παρευρισκόταν και ο Πρωθυπουργός, κος Τσίπρας .
     Εκεί συναντηθήκαμε με τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης, κο Ιωάννη Δραγασάκη, με τον Υπουργό Υγείας, κο Ανδρέα Ξανθό, με τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας, κο Παύλο Πολάκη, με τον Υπουργό Οικονομικών, κο Ευκλείδη Τσακαλώτο, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο και Υπουργό Επικρατείας ,κο Δημήτριο Τζανακόπουλο, με τον υπεύθυνο σωμάτων ασφαλείας του Σ.Υ.Ρ.Ι.Ζ.Α., κο Παυλίδη, και με πολλούς Βουλευτές και στελέχη της Κυβέρνησης.
     Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον κο Τόσκα εισηγηθήκαμε και έγινε δεκτό, ότι, πριν κατατεθεί η τροπολογία προς ψήφιση, θα κληθεί η Ομοσπονδία μας μαζί με το σωματείο ΠΑ.ΣΩ.Π.Π.Υ. και την Ε.Π.Π.Υ.Ε. στο Υπουργείο να λαβουμε γνώση, για να σταματήσουν η παραπληροφόρηση και τα ψεύδη , γιατί μόνο καλό δεν κάνουν στους συναδέλφους ,διχάζουν τον κλάδο μας και ευνοούν τους γνωστούς αγνώστους, που έχουν δείξει την ΄΄αγάπη΄΄ τους στο θεσμό του Π.Π.Υ. και του Συμβασιούχου Πυροσβέστη.
                                                Με εκτίμηση ,
                                         Για την Π.Ο.Π.Υ.ΣΥ.Π.
Ο Πρόεδρος                                                              Ο Γεν. Γραμματέας
Φαραντάκης Γ. Αλέξανδρος                                       Πέπλης Λ. Στυλιανός


ΣΧΟΛΙΟ: Να μην κληθούν μόνο αυτοί οι τρείς κυριοι. Πλέον δεν υπάρχει εμπιστοσύνη σε κανένα. Να κληθούν όλα τα σωματεία Πανελλαδίκα όπως είχε κάνει και ο Οθωνας το 2011 σε μια αίθουσα. Και που πηγάτε μέχρι προχτές μόνοι σας τι καταφέρατε να μας πουλάτε μπούρδες και να καταντήσουμε ΑΝΕΡΓΟΙ. 
ΈΝΑ ΑΤΟΜΟ ΤΟΥ Δ.Σ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΕ ΜΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΥΠ.ΠΡΟ.ΠΟ