Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

Επιστολή Συναδέλφου.




Να θυμίσουμε στους συναδέλφους συνδικαλιστές 5ετης που έβγαλαν ανακοίνωση για πορεία την Τετάρτη ότι, υπάρχουν 17 Σωματεία εκτός ομοσπονδίας και αλλά εντος που είναι υπέρ της Πορείας τα όποια αγνοήσατε και τα αγνοείτε και μεταξύ αυτών και 5ετων Πελοποννήσου Ζακύνθου, Χαλκίδας κλπ και  συμπεριφερθήκατε αυταρχικά όπως και οι συνάδελφοι της Ομοσπονδίας, ούτε καν τηλέφωνο δεν τους  πήρατε.
    Ζητάτε στήριξη των συμβασιούχων και  επιλαχόντων, όμως πέρσι  στις  20 Απριλη2016 ούτε χαρτί στήριξης , για τους συναδέλφους που πετιούνται στο δρόμο λήγει φέτος η τριετία και  αρκετοί συμβασιούχοι θα πάνε σπίτια τους, εμείς τουλάχιστον τρώμε ένα κομμάτι ψωμί.
Πρόσφατα επιρρίψατε ευθύνες στα σωματεία ππυ και  συμβασιούχων.
   Αγαπητοί συνάδελφοι μέχρι τέλη Γενάρη λέγατε χαμηλά την μπάλα όλα πάνε καλά μην πανικοβάλετε τους συναδέλφους κ.α .Τα παραπάνω τα γραφώ για να μην ξεχνιόμαστε όχι για αντιπαραθέσεις ούτε τα γράφω με σκοπιμότητες.  Σ υ ν ε ν ο η σ η το πάν !!!!!!!
   ΑΝ τελικά δεν το πάρει πάνω του ο Τσίπρας την Δευτέρα η το πολύ την Τρίτη έχουμε θέμα.
  Εμείς θα έχουμε ενημερώσει παράλληλα έως  Δευτέρα και  τον τελευταίο βουλευτή κυβερνητικό και μη στην βουλή!!!!!Πρέπει  να πιεστεί ο Τσίπρας κ οι Υπουργοί.
Πάμε παρακάτω ΑΝ δεν πάνε καλά τα πράγματα και  πάμε σε ανανέωση με το νομοσχέδιο πιθανόν της γλωσσομάθειας που θα συζητηθεί, 1) έχουμε προτάσεις συγκεκριμένες; ΟΧΙ
2)Στην πορεία έχουμε πλαίσιο ενεργειών και  προτάσεων; ΟΧΙ  3) Έχουμε πείσει τους συναδέλφους γιατί κατεβαίνουμε; ΟΧΙ 4) Πορεία οι ορισμένοι συνάδελφοι έχουν ξανακάνει για να υπάρχει σχεδιασμός; ΟΧΙ
   Να γράψω κι αλλά; Νομικές ενέργειες άμεσα; Αν ο Τοσκας περάσει καθηκοντολογιο;  Είναι σωστό με 750 ευρώ;  Αν μας περάσει αεροδρόμια και  μεταθέσεις;  Και τρέχουμε εδω και  εκεί με τρεις και εξήντα θα προσθέσει στην ανανέωση τον όρο  μέχρι συνταξιοδότησης; Θα βάλει μέσα για ανανέωση λίστας  των επιλαχόντων όπως δεσμεύτηκε; Θα βάλει μέσα και για τους 2009 να μπουν στις λίστες επιλαχόντων; Στήριξη ζητάμε από όλους στην πορεία αλλά με τι κίνητρα; Έχουμε σκεφτεί πιθανή σκέψη της κυβέρνησης  για ανανέωση τώρα για όλους κ Απο1/6/2017 μονιμοποίηση για τους 2100που έχουν τις προϋποθέσεις ώστε να λήξει η αξιολόγηση και  να διορθώσουν τα νομικά τους «τερπιτια»;Στα κανάλια έχει ανακινήσει το θέμα όσο περισσότερο γίνετε; Τα παραπάνω είναι εύλογες απορίες και δίκαια παράπονα συναδέλφων τίποτα παραπάνω .Τέλος εντος διημέρου θα επικοινωνήσω με τους περισσότερους πρόεδρους για σύσσωμη και  κοινή δράση νερό στο κρασί παιδιά δεν έχουμε χρόνο για φαγωμάρες. Συνεννόηση και  σύμπλευση παιδιά !!!!Δεύτερα κανονίστηκε χτες να  κατατεθεί επίκαιρη στη βουλή από ΝΔ και  αρκετούς βουλευτές της.     
   Δεν έχουμε άλλο χρόνο όχι άλλο facebook  πιάστε βουλευτές δημοσιογράφους
Μέχρι τέταρτη που είναι η πορεία οργάνωση ενημέρωση και  συνεννόηση συνάδελφοι ειδικά από τα προεδρεία . Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους.

                                                                                            Παπαντώνης Κώστας