Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

Κύριε υπουργέ μην λησμονείς τον πυροσβέστη...



Από πολλές και από διαφορετικές κατευθύνσεις αλλά συγκλίνουσες μεταξύ τους απόψεις, αποκομίζουμε την αίσθηση ότι ο κ. Τόσκας έχει αλλάξει προφίλ. Και από άκαμπτα βλοσυρός και
σχεδόν "ταριχευμένος" σε ότι αφορά στα θέματα του προσωπικού, έχει μεταλλαχθεί επί τα βελτίω. Μακάρι να συμβαίνει έτσι.
Αλλά για να πείσει κάποιος την αδικημένη και καταπιεσμένη βάση, χρειάζεται αγώνας, μετριοπάθεια και κυρίως φανερή εκδήλωση ειλικρινούς ενδιαφέροντος για τα ζητήματα και κυρίως τα προσωπικά προβλήματα που ταλανίζουν το προσωπικό.
Η περίπτωση του πυροσβέστη Λυκούργου Πολίτη αποτελεί κάρφος για τον ανθρωπισμό και την αξιοπιστία της ηγεσίας, που μάλλον θα πρέπει ν' αναθεωρήσει την πολιτική της θεώρηση.
Η σύντροφος του πυροσβέστη Φωτεινή Βαμβουρα, γράφει στο facebook
"Τι περιμένουμε Αν.Υπουργέ,κύριε Τόσκα???
Α.....ναι...μια τροπολογία από τον Ιούνιο.....ένα επίδομα παθόντων από το 2013,ένα επίδομα παραμεθορίου από το 2013, και ένα επίδομα αναπηρίας από τον Απρίλιο.....Αν για εσάς δεν είναι τίποτα αυτά που δεσμευτήκατε στο Κοινοβούλιο των Ελλήνων..για εμάς είναι η ζωή μας....Τα σέβη μου....Γράφω στο ""προσωπικό"" μου προφίλ,δεν είμαι πυροσβέστρια,αλλά σύντροφος ενός ανάπηρου πυροσβέστη...έτσι για να έχουμε και το νου μας.......
Φωτογραφία του ανθρώπου μου,επιτρέπετε να αναρτήσω???
Ήταν καλός τότε!!!!!!!!Τώρα είναι πεταμένος στον κάλαθο των αχρήστων....Στου κουφού την πόρτα,πάρε την πόρτα και φύγε!!!! "
http://www.bloko.gr/2016/08/blog-post_671.html