Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

Ξέσπασε πόλεμος στην Πυροσβεστική, Απροκάλυπτες συνδικαλιστικές διώξεις


Η ξαφνική καταιγίδα που ξέσπασε κι έσβησε την φωτιά στα Δερβενοχώρια, θα μοιάζει το πιθανότερο με απλή ... "δροσοσταλίδα" μπροστά σε όλα όσα έρχονται και αναμένονται μέσα
στην πυροσβεστική, η ηγεσία της οποίας, μέσα στην άγνοια και στην αφέλεια της, ανοίγει πολεμικά μέτωπα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, πριν από λίγη ώρα πάρθηκε απόφαση μετάθεσης του προέδρου της ΕΑΠΣ Γιάννη Σταμούλη από την πυροσβεστική ακαδημία στο Μαρκόπουλο και του ταμία της ένωσης Γιώργου Βιτζηλαίου από την ίδια υπηρεσία προς σταθμό της Αθήνας.

Οι μεταθέσεις αποφασίστηκαν μάλιστα σε ημέρα κατά την οποία και οι δύο κορυφαίοι συνδικαλιστές του σώματος, βρίσκονται εκτός Ελλάδας, εκπροσωπώντας σε πανευρωπαϊκή συνάντηση τους συναδέλφους τους.

Ο κ. αρχηγός και ο κ. Τόσκας άνοιξαν τον ασκό του Αιόλου σε λάθος χρόνο, σε λάθος εποχή και το τίμημα αναμένεται να πληρώσει το περιβάλλον και η πράσινη οικονομία με τον τουρισμό. Μακάρι να αποδειχτούμε Κασσάνδρες, αλλά η διαχείριση της φωτιάς στα Δερβενοχώρια, όπως επαερκώς εξηγήσαμε σε σχετικό ρεπορτάζ μας στο bloko.gr, καταδεινύει επιχειρησιακή ανεπάρκεια και απειρία. Τώρα, καθίσταται ως συνώνυμα επαγωγική και η  επικοινωνιακή ανεπάρκεια και απειρία τους.


η φωτογραφία από σημερινή ανάρτηση του κ. Σταμούλη στο facebook όπου σημειώνει τα εξής;

¨Εδώ στη Βαρκελώνη, ίσως σε μία από τις πρώτες ευρωπαϊκές συναντήσεις μετά το brexit, η FEU συνεχίζει τις προσπάθειες για την ευρωπαϊκή συνεργασία στον τομέα της πυρόσβεσης -διάσωσης. Δίπλα μας στην ελληνική αντιπροσωπεία, αυτή του Ηνωμένου Βασιλείου....τυχαίο μάλλον. "


Διαβάστε στη συνέχεια το επίμαχο ρεπορτάζ του bloko.gr που όπως αποτιμάται άναψε τη φωτιά,

" Τις πταίει για την φωτιά στην Στεφάνη της Βοιωτίας; Υπάρχουν ευθύνες και αγιάτρευτες παθογένειες; "