Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Απάντηση της Π.Ο.Π.Υ.ΣΥ.Π στον επικεφαλή της Α.Π.Π.Υ.Σ Παπαναστασίου Ιωάννη

  Αριθ. Πρωτ: 1178.                                                                                        Αθήνα: 29.01.2016
Αρ. Σελίδων: 2

                                                                                            Προς: Επικεφαλή του Συνδυασμού  
                                                                                                            Α.Π.Π.Υ.Σ.
                                                                                                Παπαναστασίου Ιωάννη

                 Θέμα: «Απάντηση στο από 24-01-2016 έγγραφό σας» 
Κύριε Παπαναστασίου,
Λαμβάνοντας γνώση του εγγράφου που μας αποστείλατε στις 24-1-2016 με θέμα "Απόψεις - Συμπεράσματα - Θέματα προς συζήτηση και προτάσεις εν όψη του 12ου Τακτικού Συνεδρίου της Π.Ο.Π.Υ.ΣΥ.Π" θα ήταν υποκρισία από μέρους μας, να μην εκφράσουμε την δυσάρεστη έκπληξη που για άλλη μια φορά μας επιφυλάξατε.
Δυσάρεστη έκπληξη γιατί σύμφωνα με τα λεγόμενα στο έγγραφό σας, από την μία “αντιλαμβάνεστε” την κρισιμότητα της κατάστασης, η οποία είναι γνωστή σε όλους όπως λέτε, αλλά από την άλλη ενώ την έχετε αντιληφθεί, με τις ενέργειες και την συμπεριφορά σας έχετε στερήσει από το Σωματείο και τα Μέλη σας σύμφωνα με το καταστατικό το δικαίωμα:
 1) Να λαμβάνουν μέρος στο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ομοσπονδίας, να εκφράζουν ελεύθερα την γνώμη τους σε αυτό, να εκλέγουν και να εκλέγονται στα συλλογικά του όργανα.
2) Να ενημερώνονται για την πορεία των υποθέσεων της Ομοσπονδίας και να ελέγχουν τις πράξεις της, σύμφωνα με το καταστατικό.
3) Να ζητούν ηθική, υλική και νομική ενίσχυση της Ομοσπονδίας για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων τους.
4) Να προτείνουν προς συζήτηση θέματα που αφορούν τα προβλήματά τους
5) Να δικαιούνται αποζημίωση από το Ταμείο αλληλοβοήθειας της Ομοσπονδίας.
Μας κατηγορείτε ότι αποφασίζουμε και διατάζουμε... Εσείς ρωτήσατε τα Μέλη σας για την στάση σας να μην αποδίδετε την συνδρομή που σας έδωσαν για να την αποδώσετε στην Ομοσπονδία...;  
Ρωτήσατε τα Μέλη σας εαν συμφωνούν με την διασπαστική συμπεριφορά που πραγματοποιήτε απέναντι στην Ομοσπονδία;
Θα τους επιστρέψετε τα χρήματα που δεν αποδώσατε στην Ομοσπονδία και σας τα ζητούν να τους τα δώσετε πίσω;
Προσπαθείτε με επικοινωνιακές παραστάσεις να ομαλοποιήσετε την κατάσταση και τις διαμαρτυρίες των Μελών σας εν όψη της Γενικής Συνέλευσής σας. 
Αρκετά συχνά γινόμαστε αποδέκτες παραπόνων και διαμαρτυριών από Μέλη του Σωματείου σας για τις συμπεριφορές σας, με κορυφαίο αυτό των τελευταίων ημερών, ότι " στο Σωματείο σας γίνονται εκλογές και ψηφίζουν αρκετά Μέλη σας με τηλεφωνικές επικοινωνίες και μάλιστα με την σύμφωνη γνώμη της Δικαστικού!!!!!!!!!"
Δημιουργείτε παραπληροφόρηση και εντυπώσεις σχετικά με τον οικονομικό απολογισμό του 2014, αλήθεια εσείς σε ποιό Συνέδριο ήσασταν όταν ψηφιζόταν;
Εσείς σε ποιό Δ/Σ ήσασταν στις 22-10-2015 όταν αποφασίσαμε ομόφωνα να κινηθούμε νομικά για το έλλειμμα που παρουσιάστηκε στον απολογισμό του 2014;
Ποιός ψήφιζε σε όλα τα παραπάνω για εσάς; 
Δημιουργείτε παραπληροφόρηση και εντυπώσεις σχετικά με το ποιός θα κάνει τον διαχειριστικό έλεγχο και ποιός θα συντάξει την σχετική έκθεση για τον οικονομικό απολογισμό αφού έχει παραιτηθεί η ελεγκτική επιτροπή.
Πολύ καλά γνωρίζετε και δολίως αποκρύπτετε από τον κόσμο, ότι σε αυτές τις περιπτώσεις από το καταστατικό της Ομοσπονδίας προβλέπεται, τον έλεγχο να τον πραγματοποιήσει το Δ/Σ της Ομοσπονδίας και να συντάξει και την σχετική έκθεση πριν το Συνέδριο.
Τον πραγματικό λόγο που συμπεριφέρεστε σαν εχθρός της Ομοσπονδίας θα το πείτε στα Μέλη σας….;
Συνεχίστε την παραπληροφόρηση.....κάτι μπορεί να βγει.


                                                      Για την Π.Ο.Π.Υ.ΣΥ.Π.



                    Ο Πρόεδρος                                                   Ο Ανάπλ. Γεν. Γραμματέας


                Φαραντάκης Γ. Αλέξανδρος .              Βλαχογεώργος Γ.Αλεξανδρος
                  Τηλ: 6974709262                                            Τηλ: 6972624450