Σάββατο 11 Απριλίου 2015

Έξαλλος ο Καμπόσος με την Πυροσβεστική: "Πολεμάμε άυπνοι όλη τη νύχτα...άφαντοι οι πυροσβέστες...ρίχνουν ύπνο"


 Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Δημαρχος Αργους Μυκηνών "ρίχνεται" ο ίδιος στην φωτιά για την κατάσβεση της. Το έχει κάνει στο παρελθόν και το ίδιο επαναλαμβάνει και από χθες με την φωτιά στην Νέα Κίο. Αυτή τη φορά όμως  εμφανίζεται έξαλλος, μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook, για την ελλειπή συμμετοχή της Πυροσβεστικής (όπως ο ίδιος αναφέρει) στην φωτιά που ξεσπασε στην χωματερή με τα σκουπίδια στην θέση Μπομπέικα . Δείτε παρακάτω τον θυμό του δημάρχου και τι έγραψε :
"4 η ώρα ξημερώματα Μ . Σάββατο. Η φωτιά συνεχίζει το έργο της στη χωματερή με τα σκουπίδια. Οι πυροσβέστες ΆΦΑΝΤΟΙ -ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΙ ! !!!! ΝΤΡΟΠΉ !!!!! 
ΕΊΜΑΙ ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΕΔΩ ΜΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΊΖΟΥΜΕ ΤΗ ΡΊΨΗ ΧΩΜΆΤΩΝ ΜΕ ΣΤΌΧΟ ΤΗΝ ΚΑΤΆΣΒΕΣΗ. Οι πυροσβέστες που είναι δική τους δουλειά "ΡΊΧΝΟΥΝ ΥΠΝΟ"..........Ελλάδα μου πως σε καταντήσανε."
"Πλησιάζει το "θηρίο " στό τέλος του....."πεθαίνει" η φωτιά!!! Οι πυροσβέστες φρέσκοι- φρέσκοι και με κόκκινο μαγουλάκια , εμφανίστηκαν κατά τις 8 παρατέταρτο το πρωί (Μ . Σάββατο )...... εμείς οι ΜΑΛΑΚΕΣ (κατά τη δική τους εκτίμηση) πολεμάμε άυπνοι όλη τη νύχτα......Ελλάδα μου κουράγιο......."