Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

"Η Τρομοκρατία Της Ανωνυμογραφίας"

Συνάδελφοι,
Προς ενημέρωσή σας, σας παραθέτουμε τα λόγια του Κ. Γεωργουσόπουλου για το φαινόμενο της ανωνυμογραφίας. Ενα σχόλιο που μας βρίσκει και εμάς σύμφωνους και το δημισιεύουμε προς ενημέρωσή σας.
"Η ανωνυμογραφία είναι ένα παλαιό μικροαστικό ( το τονίζω μικροαστικό ) σύνδρομο των δειλών και των ύπουλων. Ανωνυμογράφοι διέλυαν στην επαρχία αρραβώνες, κατέστρεφαν γάμους, συκοφαντούσαν επαγγελματίες, άφηναν ηθικούς αρνητικούς υπαινιγμούς για δασκάλους. Κρυβόντουσαν πίσω από την ανωνυμία για να ξεράσουν τη χολή τους, την άρρωστη μειονεξία τους για κάθε ταλαντούχο, κάθε παραγωγό έργου, κάθε άνθρωπο - πολίτη που είχε το θάρρος να αναλάβει την ευθύνη των λόγων του δημόσια και με την όποια επωνυμία του. Ναι, αυτός είναι ο οικόσιτος φασισμός, αυτός εκτρέφει και τον άλλον, το στρατευμένο φασισμό.

Αλλά τι να περιμένει κανείς από άτομα ευνουχισμένα, στείρα, τροφίμους των σκοτινών  καταγωγίων ενός μηδενισμού χωρίς νόημα. Ανόητα ανθρωποειδή, αφιονισμένα από μια οικόσιτη νηπιώδη δυσανεξία. Είναι καμιά φορά να θλίβεται κανείς, διότι αυτά τα ανώνυμα οντάρια είναι ήδη νεκρά, σεσηπότα και τυμπανιαία πτώματα και δεν το έχουν πάρει είδηση. Ζητείται φτυάρι και νεκροθάφτης."