Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Ενημέρωση Μελών

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΝΤΑΕΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ & ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ
Αριθμός Απόφασης Εγγραφής 830/05.02.2004 ΠΡΩΤ. ΑΘΗΝΩΝ
Πειραιώς και Βούλγαρη 1 - Ομόνοια - Τ.Κ. 104 37 - Τηλ: 2130329842 - Fax: 21303340158
Μέλος Γ.Σ.Ε.Ε. - www.pospid.gr - Email: pospid@gmail.com


  Αριθ. Πρωτ: 450                                                                     Αθήνα: 17.10.2014
  Αρ. Σελίδων: 1

                                                                                                           Προς:
                                                                                                  Όλα Τα Μέλη

Θέμα: «Ενημέρωση Μελών»

Τις τελευταίες μέρες, αρκετοί συνάδελφοι επικοινώνησαν με την Ομοσπονδία μας, ζητώντας να ενημερωθούν για τις εξελίξεις στα θέματά μας, επηρεασμένοι από όσα ακούγονται και γράφονται σε επώνυμα και ανώνυμα site.
Παρακαλούμε, σχετικά με πληροφορίες που λαμβάνετε εκτός της Ομοσπονδίας μας, να απευθύνεστε στους υπευθύνους της πληροφόρησης αυτής, οι οποίοι φέρουν και την ευθύνη για την επιβεβαίωσή τους, ώστε να αποκτάται  με αυτόν το τρόπο ιδίοις όμμασιν εικόνα για την αξιοπιστία τους σαν άτομα γενικότερα .
Ο πανικός και ιδιαίτερα σε περιπτώσεις που δημοσιεύονται αναληθείς, ανακριβείς, μη έγκυρες ή ελλιπείς πληροφορίες, δεν είναι καλός σύμμαχος και σύμβουλος και πολλές φορές οδηγεί σε λάθος δρόμους και εκθέτει.
Από την πλευρά μας, όπως σας έχουμε ενημερώσει και στο παρελθόν, κάθε φορά που υπάρχει η οποιαδήποτε εξέλιξη ή επίσημη πληροφορία στα εργασιακά μας ζητήματα, σας ενημερώνουμε εγκαίρως.
Σκοπός μας είναι, να παρέχουμε σωστή, έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση και όχι να δημοσιεύουμε ανακοινώσεις για δήθεν ενέργειές μας και πληροφορίες παρουσιάζοντας για εμάς μια εικονική πραγματικότητα.
            Όσον αφορά την υποσχόμενη από τον Υπουργό Προ.Πο συνάντησή του με τους Συνδικαλιστικούς Φορείς του Π.Σ. για την επίλυση των προβλημάτων που παρουσιάζονται, προς το παρόν είμαστε σε αναμονή πρόσκλησης μέσα από την οποία θα ενημερωθούμε για το αντικείμενο συζήτησης και αναλόγως θα δρομολογήσουμε τις ενέργειές μας μέσα από τα όργανά μας για το περιεχόμενό της παρουσίας μας εκεί.
Υποχρέωσή μας είναι, να αγωνιστούμε για την πλήρη εργασιακή αποκατάσταση όλων των συναδέλφων και όχι να τους κατηγοριοποιούμε προτείνοντας λύσεις δεύτερης και τρίτης διαλογής.
Θα παρακαλούσαμε, λόγω της σοβαρότητας των θεμάτων που μας απασχολούν αλλά και της κρισιμότητας της χρονικής στιγμής, οι ενέργειες που πραγματοποιούνται από τον οποιοδήποτε, να μην παρεκκλίνουν από τον στόχο αυτό, πόσο μάλλον να είναι και αντικρουόμενες μεταξύ τους αποδυναμώνοντας την δυναμική της συνολικής μας προσπάθειας.
     Τέλος, για οποιοδήποτε απορία ή πρόβλημα σας απασχολεί και χρήζει ενημέρωσης ή ενεργειών μας, μπορούν οι συνάδελφοι να επικοινωνούν καθημερινά με την Ομοσπονδία μας τηλεφωνικά από τις 08:30 π.μ. έως τις  16:30 μ.μ. και μέσω mail ή fax όλο το 24ωρο.
     Η επικοινωνία σας θα καταγράφεται και εντός της ημέρας θα υπάρχει επαφή με τον Πρόεδρο ή τον Γεν. Γραμματέα της Ομοσπονδίας μας για ενημέρωσή σας ή επίλυσή του.
     Επιφυλασσόμαστε στις περιπτώσεις που δεν είμαστε σε θέση να σας δώσουμε άμεση ενημέρωση ή λύση, να προβούμε στις απαραίτητες ενέργειες για την διεκπεραίωση του ζητήματός σας και να σας κρατάμε ενήμερους.

      Με εκτίμηση,
Για την Π.Ο.Π.Υ.ΣΥ.Π.




     Ο Πρόεδρος                                                                                       Ο Αναπληρωτής Γραμματέας




Φαραντάκης Γ. Αλέξανδρος                                                                                  Βλαχογεώργος Γ. Αλέξανδρος

Τηλ: 6974709262                                                                                               Τηλ: 6972490180


(Σ.Δ)    Καμιά σοβαρή ενημέρωση με εργασιάκες εξελιξεις έχουμε; 
            Οι τελευταίες ενημερωσεις απο την ΠΟΠΥΣΥΠ μόνο σε εργασιακά θέματα 
            δεν αναφέρονται;