Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Ανακοίνωση Σωματείου Πυροσβεστών Πυρόσβεσης - Διάσωσης Νομού Κέρκυρας Για Δικαιούχους Επιδόματος Ανεργίας Μετά Το Πέρας Της Αντιπυρικής Περιόδου

Οι Συνάδελφοι που μετά την αντιπυρική περίοδο είναι δικαιούχοι επιδόματος ανεργίας από τον ΟΑΕΔ, θα χρειαστεί να προσκομίσουν τα παρακάτω δικαιολογητικά.
1.Αστυνομική Ταυτότητα
2.Κάρτα ανεργίας (εκδίδεται από τον ΟΑΕΔ)
3.Καταγγελία σύμβασης εργασίας αορίστου χρόνου η βεβαίωση δήλωση εργοδότη ορισμένου χρόνου.
4.Βεβαίωση εποχικότητας
5.Βεβαίωση εργοδότη για τα ένσημα του τελευταίου 2μηνου
6.Εκκαθαριστικό εφορίας οικονομικού έτους 2014 (φωτοτυπία) η αντίγραφο φορολογικής δήλωσης οικονομικού έτους 2014(φωτοτυπία) Αν προσκομιστεί αντίγραφο φορολογικής δήλωσης θα συνοδεύεται από Υπευ.δήλωση Ν.1599/86 συμπληρωμένη με τα στοιχεία ταυτότητας και θα υπάρχει η υποχρέωση μέχρι τη λήξη της επιδότησης να προσκομιστεί φωτοτυπία του εκκαθαριστικού σημειώματος.
7.Βιβλιάριο ασθενείας προστατευμένων μελών (αν υπάρχουν) και θεωρημένο το βιβλιάριο ασθενείας του γονέα που τα ασφαλίζει, για το έτος 2014 (πρωτότυπα και φωτοτυπίες).
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΝΟΜΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ


Κέρκυρα 15 Οκτωβρίου   2014
                                    


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Οι  Συνάδελφοι  που μετά  την  αντιπυρική  περίοδο  είναι  δικαιούχοι  επιδόματος  ανεργίας  από  τον  ΟΑΕΔ, θα χρειαστεί  να  προσκομίσουν  τα παρακάτω  δικαιολογητικά. 

1.    Αστυνομική Ταυτότητα
2.    Κάρτα ανεργίας (εκδίδεται από τον ΟΑΕΔ)
3.    Καταγγελία σύμβασης εργασίας αορίστου  χρόνου η  βεβαίωση δήλωση εργοδότη  ορισμένου  χρόνου.
4.    Βεβαίωση εποχικότητας
5.    Βεβαίωση εργοδότη για τα ένσημα του τελευταίου 2μηνου
6.    Εκκαθαριστικό εφορίας οικονομικού έτους 2014 (φωτοτυπία) η αντίγραφο φορολογικής δήλωσης οικονομικού έτους 2014(φωτοτυπία) Αν προσκομιστεί αντίγραφο φορολογικής δήλωσης θα συνοδεύεται από Υπευ.δήλωση  Ν.1599/86 συμπληρωμένη  με  τα  στοιχεία  ταυτότητας  και  θα υπάρχει η υποχρέωση μέχρι τη λήξη της  επιδότησης  να προσκομιστεί φωτοτυπία του  εκκαθαριστικού  σημειώματος.
7.    Βιβλιάριο ασθενείας προστατευμένων μελών  (αν υπάρχουν) και θεωρημένο το βιβλιάριο ασθενείας του γονέα που τα ασφαλίζει, για το έτος 2014 (πρωτότυπα και φωτοτυπίες).
8.    Λογαριασμό Εθνικής Τράπεζας (φωτοτυπία 1ης σελίδας με αριθμό ΙΒΑΝ )
9.    Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ)


Τηλέφωνο επικοινωνίας  26610-48219 κος Αλεξακης Κων/νος      

(ΣΔ) Αυτήν την ενημερωση εγω θα την προτιμούσα επίσημα με ανακοίνωση απο την ΠΟΠΥΣΥΠ.