Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ Σωματείου Α.Μ.Θ

Ημερομηνία : 5/8/2014
Αρ.Πρωτ.: 274


Προς: Μέλη Σωματείου Α.Μ.Θ

Αγαπητοί Συνάδελφοι..
Δεν πρόκειται να ασχοληθούμε με την Αρ.Πρωτ. 78/03.08.2014 ''Ενημέρωση Μελών'' του σωματείου σας γιατί δεν συνάδει με τις αρχές μας ,αυτές ,της διαλεκτικής, του συνδικαλιστικού και πολιτισμικού μας γίγνεσθαι. Καταθέτουμε 'όμως την απορία μας προς εσάς καθώς και στα Μέλη του Δ.Σ του σωματείου σας πώς γίνεται την τελευταία περίοδο σε κρισιμότατες φάσεις του δίκαιου αλλά άνισου αγώνα μας π.χ.
α)εκλογές αιρετών εκπροσώπων στα συμβούλια μεταθέσεων
β)εργασιακή τακτοποίηση επιλαχόντων και υπολοίπων συμβασιούχων,
γ)ένταξη του επαγγέλματος μας στα επικίνδυνα και ανθυγιεινά
δ)εγγραφή Σωματείων στην δύναμη της ομοσπονδίας μας-στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ της ΠΟΠΥΣΥΠ (ο Πρόεδρος του σωματείου σας ήταν ο μόνος που ψήφισε αρνητικά)
να εκδηλώνονται από τον πρόεδρο σας μαζί με τις γνωστές αντιδραστικές ομαδούλες ,συμπεριφορές διασπαστικές, εξωθεσμικές, ρεβανσιστικές, αυθαίρετες, αλαζονικές που αντιστρατεύονται φανερά τα συμφέροντα του πολύπαθου κλάδου μας, και που δεν έχουν καμία σχέση με τις αρχές το κύρος και τις αξίες του ιστορικού μας συνδικάτου, που εξαιτίας του τρώμε ένα κομμάτι ψωμί αυτή την τρισάθλια εποχή.
Ως γνωστόν
α)στην προτελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. της ομοσπονδίας με ψήφους 12 έναντι 1, ο πρόεδρος σας έχασε την ιδιότητα του Β' Αντιπρόεδρου του Δ.Σ. Έχετε αναλογιστεί γιατί 12 μέλη του Δ.Σ. που είναι η πανελλήνια φωνή μας έλαβαν ομόφωνα μια τέτοια σκληρή απόφαση; Αγαπητοί συνάδελφοι μόνο ενωμένοι μπορούμε, γιατί όπου υπάρχει διάσπαση δεν φυτρώνει χορτάρι, κάτι που γνώριζαν πολύ καλά οι πρόγονοι μας που θεσμοθέτησαν τη λειτουργία των συλλογικών οργάνων.
β)Για ότι κατηγορεί την ομοσπονδία έχει αποφασιστεί ομόφωνα ή κατά πλειοψηφία με μόνο διαφοροποιημένο ψήφο τον δικό του.
Για οτιδήποτε είμαστε στην διάθεση σας.