Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΑΠΟ ΠΟΠΥΣΥΠ 24/4/2014


Συνάδελφοι,
όπως σας είχαμε ενημερώσει με ανακοινώσεις μας το προηγούμενο διάστημα, τελικώς διευθετήθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το θέμα της πρόσληψης των συναδέλφων συμβασιούχων πυροσβεστών. Όπως μας ενημέρωσαν σήμερα από τα αρμόδια τμήματα του αρχηγείου Π.Σ. κατέφθασε υπογεγραμμένη η Π.Υ.Σ. βάση της οποίας θα προσληφθούν 1500 συμβασιούχοι πυροσβέστες για την νέα αντιπυρική περίοδο 2014.
Με την υπογραφή αυτής της Π.Υ.Σ. ολοκληρώθηκαν οι ενέργειές μας στο σημαντικότατο αυτό θέμα, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αφού καταφέραμε ν' αποτρέψουμε τ' αρχικά δεδομένα με τα οποία θα προσλαμβάνονταν 1200 συμβασιούχοι πυροσβέστες αντί 1500 που προσελήφθησαν την περσινή χρονιά.
Σας υπενθυμίζουμε πως η μείωση στις συμβάσεις ορισμένου χρόνου αποτελεί μνημονιακή δέσμευση που στην περίπτωσή μας καταφέραμε να μην εφαρμοστεί.
Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά πως διεκδικώντας το οτιδήποτε με πίστη και αποφασιστικότητα, το τελικό αποτέλεσμα πάντα είναι το επιθυμητό.
Αξίζει να σημειωθεί ότι αρωγός στην προσπάθειά μας αυτή ήταν τόσο η ηγεσία του υπουργείου ΠΡΟ.ΠΟ όσο και οι ηγεσίες του υπ.Οικ.Μεταρρύθμισης και του Γ.Λ.τΚ
Για ότι νεότερο θα σας ενημερώσουμε.