Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

EKEI ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.



Συνάδελφοι, επίσημη πληροφόρηση (περιμένετε επίσημη ανακοίνωση; Όταν βγει θα είναι αργά……) μέχρι αυτήν την στιγμή από πλευράς Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ή του Αρχηγείου του Πυροσβεστικού Σώματος σχετικά με το θέαμα τις κινητικότητας πυροσβεστών δεν υπάρχει, πάρα μόνο κάποιες δημοσιογραφικές πληροφορίες.
Θεωρούμε πως στο πυροσβεστικό σώμα δεν περισσεύει κάνεις. Εδώ και (6) μήνες το πυροσβεστικό σώμα ανήκει στην ραχοκοκαλιά της πολιτικής προστασίας της χώρας με όλες της διευρυμένες ιδιότητες του. Επίσης θα πρέπει να τονιστεί ότι στο πυροσβεστικό σώμα υπάρχουν 400 οργανικά κενά πράγμα που σημαίνει πως δεν υπάρχουν υπεράριθμοι (ξεχάστε τις δηλώσεις του Δένδια πριν λίγο καιρό   .
«ο συνολικός αριθμός των υπηρετούντων στο Πυροσβεστικό Σώμα υπερβαίνει αρκετά τον απαραίτητο αριθμό».  Είπε κ. Δένδιας
Οι  δημοσιογραφικές πληροφορίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας στηρίζονται σε πληροφορίες που είχαν από το Υπουργικό Συμβούλιο που συνεδρίαζε, με την μόνη διάφορα πως σ΄ αυτό δεν συμμετείχε ο αρμοδίως  Υπουργός Προστασίας του πολίτη κ. Δενδιας. Όπως καταλαβαίνεται κάνεις Υπουργός δεν θέλει να φύγουν οι υπάλληλοι του από το εκάστοτε υπουργείο γι΄ αυτο και μπαίνουν στην διαδικασία στο να προτείνουν υπαλλήλους από άλλα υπουργεία.
Η αρνητική δημοσιότητα που πήρε το θέμα στο ίντερνετ στα blog και στο FB δίνουν αφορμές για την στοχοποίηση μας σε σχέση με άλλους εργαζόμενους που σε τέτοιες στιγμές δεν βγάζουν ο ένας τα μάτια του άλλου.
Συνάδελφοι όπως καταλαβαίνεται με την πρόσληψη μας ως πενταετείς πυροσβέστες τίποτα δεν έχει τελειώσει, φροντίστε για την συνδικαλιστική ενδυνάμωση του κλάδου μας και μην λειτουργείτε ο καθένας ατομικά. ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ
Ο κλάδος μας είναι ένας και αδιαίρετος αποτελεί το 1/3 της δύναμης του πυροσβεστικού προσωπικού καθώς και των αντιστοιχών οργανικών θέσεων.

Η Ένωση ήταν και παραμένει πάντα σε επαγρύπνηση , παρακολουθεί όλα τα θέματα από κοντά και είναι έτοιμη ανά πάσα στιγμή να επέμβει στο οποιοδήποτε πρόβλημα και αν προκύψει. Το ζητούμενο είναι αν θα το καταλάβετε πότε θα
προκύψει……