Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ:
  1. Η εκπαίδευση που προβλέπετε για τους 3400 πυροσβέστες πενταετούς υποχρέωσης θα ρυθμιστεί με έκδοση απόφασης του Υπουργού ΠΡΟ.ΠΟ πολύ σύντομα ίσως και αύριο.
  2. Εκδόθηκε διαταγή του ΑΠΣ που αναφέρει ότι η Διοικητές των Π.Υ όλης της Χώρας, ο καθένας για την Υπηρεσία του θα πρέπει να προτείνουν εγγράφος προς το ΑΠΣ το αργότερο έως τις 2-2-2012 επαρκή αριθμό εκπαιδευτών ( ανάλογα με τους εκπαιδευόμενους πυροσβέστες πενταετούς υποχρέωσης)  και αναπληρωτές αυτών ανεξαρτήτου βαθμού .
  3. Τα διδασκόμενα μαθήματα θα είναι τα ακόλουθα:
Με γραπτή και πρακτική εξέταση.
    • Πυροσβεστική Νομοθεσία.
    • Πυροσβεστική Τέχνη.
    • Κανονισμός Ασκήσεων. (θεωρητικά & πρακτικά)
    • Μηχανολογία Αυτοκινήτων (θεωρητικά-οδήγηση αυτοκινήτου-χειρισμός).
    • Στοιχεία οικοδομικής.
    • Στοιχεία Χημείας
    • Στοιχεία φυσικής
           Με πρακτική εξάσκηση.
·        Διασώσεις
·        Ηλεκτρικές εγκαταστάσεις, εγκαταστάσεις κεντρικής θέρμανσης,ανελκηστήρες.
·        Υγιεινή  Ά Βοήθειες
·        Σωματική αγωγή-Αθλητισμός.

 Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΡΟ.ΠΟ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟ.ΠΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ κ. ΣΑΧΙΝΙΔΗ ΓΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ .

ΑΠΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΣΠΥΔ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΚΑΛΕΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ.

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

TV...

ΑΠΟΨΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ  ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟ.ΠΟ
Κ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ..ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΑΝ ΕΙΠΩΘΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ..

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

ΔΙΑΣΠΑΣΤΕΣ – ΑΝΑΝΕΩΤΕΣ


Διάβασα πρόσφατα επιστολή ενημέρωση των «διασπαστών – ανανεωτών» και έχω να επισημάνω τα εξής:
  • Οι συνάδελφοι επανέλαβαν το ατόπημα που είχαν ξανακάνει.
    • Πάλι επισκέφθηκαν τα Υπουργεία (ξέρετε τότε με την φωτό με Παπουτσή!!). τότε πήγανε σαν Σωματείο, τώρα και καλά σαν συνδυασμός.
    • Εγώ προτείνω να πηγαίνουν και οι 38 Πρόεδροι όπου θέλουν και να κάνουν ότι θέλουν. Τι λέτε; Που το πρόβλημα; Δεν θα λυθεί ποτέ κανένα πρόβλημα.
  • Αναφέρετε ότι έχετε αποδοχή από τους συναδέλφους. Ποιους δουλεύετε;
  • Μέσα στο Δ.Σ. ψηφίζετε ομόφωνες αποφάσεις και λέτε ότι είστε δίπλα στην ΠΟΣΠΥΔ και ζητάτε να πληρωθείτε τις «σουλατσάδες» σας στην Αθήνα.
  • Στους έξω συναδέλφους τους παραμυθιάζετε λέγοντας ότι εμείς κατεβήκαμε ξεχωριστά ψηφοδέλτιο γιατί διαφωνούμε.
  • Που τα πουλάτε αυτά; Κατεβήκατε ξεχωριστά γιατί έπρεπε να βγείτε και δεν φτάνανε τα «κουκιά» και δεν τα είχατε γιατί ξεχωριστά με την απλή αναλογική θέλατε 32 ψήφους, και έβγαιναν 2 άτομα, κοροϊδεύοντας τον Αμαλιαδαίο που δεν βγήκε, τον Λαμιώτη που δεν βγήκε και τον Κεφαλονήτη.
  • Τους χρησιμοποιήσατε, γιατί δεν το λέτε.
  • Τώρα που στα Σωματεία σας θα κατεβαίνουν 2 – 3 συνδυασμοί όπως μαθαίνω θα καλοπεράσετε.
Ο φίλος μας ο Γιώργος γιατί δεν ξαναεκλέχθηκε με το ΠΑΣΟΚ; Από Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου δεν εκλέχθηκε καν σύμβουλος, γιατί άραγε;
* Αλήθεια Γιώργο γιατί αντέγραφες τον Αποστόλη στο τελευταίο Δ.Σ. όταν γράφατε την διαφωνία σας; Ξέρεις Γιώργο αυτά τα κάναμε στο Δημοτικό. Καλά λένε ότι σε σέρνουνε από τη μύτη.
* Γιώργο γιατί δεν έγραψες στην ενημέρωση ότι την είπες στον Πρόεδρο στο Δ.Σ. της ΠΟΣΠΥΔ γιατί «είπε στον Όθωνα για να πάρει περισσότερους επιλαχόντες». Γιατί πήγαν 5 άτομα στον Όθωνα και δεν πήραν και σένα μαζί. Σαν τι να σε πάρουν Γιώργο; Έλεγες ότι έπρεπε να πούμε πρώτα στον Βενιζέλο κ.λ.π. Μα καλά, ξεχνάς ποιον έχουμε Υπουργό;
* Την ενημέρωση σαν ανανεωτές – διασπαστές την βγάλατε μόλις σας ξεβρακώσανε στο internet; από αυτό το blok
* Αυτεπάγγελτη αναζήτηση έχει ξεκινήσει γράφετε. Που το είδατε εσείς;
Αλήθεια τα θέματα και των Δ.Σ. των Σωματείων σας γιατί δεν τα γράφετε στο διαδίκτυο ρε παιδιά;
Σχετικά με τα περί Αξιωματικών, μονίμων, όλα ίσωμα παιδιά.
  • Νοιώθετε και μόνιμοι τώρα; Ε; θα σπάσουμε τα αυγά; Αρχίσαμε τις αγάπες;
  • Ξεχνάμε τον πόλεμο που δεχόμαστε μέχρι και τώρα;
  • Τα πράγματα είναι απλά όποιος είναι μαζί μας, μας στηρίζει εμπράκτως, είτε συμβασιούχος, είτε μόνιμος, είτε 5ετής, είτε πολιτικός, είμαστε και μαζί του και ανοιχτά και όχι άλλα λέμε εδώ, άλλα λέμε εκεί και άλλα κάνουμε.
Απόστολε σχετικά με τις χρεώσεις, πες και τι είχες πάρει και σαν Αντιπρόεδρος; Ξέρεις τότε που ήταν καλή η ΠΟΣΠΥΔ; Γράψε να τα μάθουμε.
Η τελευταία ενημέρωση ήταν των Διασπαστών – Ανανεωτών πέρυσι πριν 6-8 μήνες; Μπράβο αντιπολίτευση, πολλή κινητικότητα!!
Απόστολε στους 6 της Αργαλαστής έλεγες θα κάνουμε δική μας Ομοσπονδία με το Γιάννη Πρόεδρο; Υπάρχουν και μάρτυρες, μην το αρνηθείς πάλι όπως έγινε και με το εξώδικο που σου έστειλε ο Χρήστος. Το γράφω γιατί πρέπει να προσέχουν τι λένε όσοι είναι μέσα την Ομοσπονδία και τα Σωματεία.
* Δεν αναφέρετε στην ανακοίνωση των ανανεωτών – διασπαστών ποιους βρήκατε και τι είπατε, όπως και αν βρήκατε τον Όθωνα, δεν θα είπατε μόνο τα Χρόνια Πολλά, και άλλα θα είπατε.
  • Στη συνέχεα ενημερωθήκατε από τους υπεύθυνους του Υπουργείου; Ποιον; Τον κ. Ψωμά, τον κ. Λαγουδάκη, τον κλητήρα του Υπουργείου;
  • Γιατί δεν λέτε;
  • Είτε γιατί ή δεν υπάρχουν ή
  • Είτε αν μιλήσατε δεν θέλετε να πείτε με ποιους γιατί δεν θέλετε οι συνάδελφοι να πάρουν τηλέφωνα στο Υπουργείο και να διασταυρώσουν ότι γράφετε.
  • Όπως έκανε μια εποχή ο Γιώργος που άλλα έλεγε για τα διπλώματα κα τους εθελοντές και τον ξεβράκωσε η πυροφύλακας η Σούλα από Θεσσαλονίκη όταν πήρε στο Υπουργείο, άλλα έλεγε στη Θεσσαλονίκη στους συναδέλφους, άλλα έλεγε στο Υπουργείο.
  • Γιώργο αλήθεια, πότε έβγαλες επαγγελματικό δίπλωμα; Θύμισέ μου γιατί ξεχνάω; Εσύ Μάριε πότε; Γιατί δεν καταλαβαίνω, φωνάζετε αλλά πότε τα βγάλατε; Τώρα που είπα Μάριος, ρε φίλε είσαι Γραμματέας Σωματείου και πας στο Α.Π.Σ. με την Αλέκα και λες ο διαγωνισμός έχει πολλά πλαστά και έχω στοιχεία κ.λ.π. Κάνε καταγγελία, δημοσίευσέ τα, τι κάθεσαι; Κατάγγειλέ τα επώνυμα όπως σου είπαν και στο Α.Π.Σ. Με ποια ιδιότητα πας, των επιτυχόντων, των επιλαχόντων. Δεν έχει Πρόεδρο και Δ.Σ. το Σωματείο σου;
  • Έχω μπερδευτεί όλοι μαζί λέτε και πάτε μόνοι σας εδώ και εκεί γιατί κοιτάτε την πάρτη σας.
  • Α, μην ξεχάσω, το TV100 που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη, «τυχαίο», έβγαλε ρεπορτάζ «κομματικές προσλήψεις» τώρα πριν τα αποτελέσματα μαζί με την ερώτηση του Καράογλου, κατά τ’ άλλα «δεν θέλουμε να ακυρωθεί η προκήρυξη» λένε κάποιοι εκτός.
  • Πάλι δεν καταλαβαίνω. Βρίζει η Αλέκα αβέρτα την ΠΟΣΠΥΔ και μετά πάλι σε αυτά γυρνάει και χρησιμοποιεί τα γραφόμενά της με ερωτήσεις στη Βουλή κ.λ.π.
  • Ζήτω η κωλοτούμπα.
Διάβασα στο internet για μηνύσεις στην ΠΟΣΠΥΔ θέλει να κάνει η Αλέκα και ψάχνει συμμάχους.
* Προχώρα Αλέκα, μόλις το χάσεις το δικαστήριο και σας κάνει η ΠΟΣΠΥΔ μήνυση και αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση , το είπες στους συμμάχους σου που πας να τους μπλέξεις, πόσους δικηγόρους και λεφτά θέλουνε μετά γιατί θα είναι ατομικές οι μηνύσεις. Ποια στοιχεία λέτε;
* Αυτά που έχει το Α.Π.Σ. γιατί η ΠΟΣΠΥΔ δεν είχε ούτε πήρε.
* Τα γράφω αυτά για να μην λένε μετά δεν ήξερες δεν ρώταγες.
Α, Αλέκα τι έγινε με την μήνυση που είχες κάνει και την Τετάρτη είχε το δικαστήριο που κατέβηκες Αθήνα και ήσασταν με τον Γιώργο; Ξέρεις αυτή για internet και ελευθερίες κ.λ.π.;
* Έμαθα πρόσφατα ότι συνάδελφος από Στερεά Ελλάδα τον παραμυθιάσανε διάφοροι κάνε αγωγές, δικαστήρια, Συμβούλιο Επικρατείας, ακύρωση προκήρυξης κ.λ.π. Τίποτα δεν έγινε και ο συνάδελφος έδωσε και πάνω από 4.500 € όπως λέει!!!
* Ο λαός λέει μακριά από δικηγόρους και γιατρούς. Κάτι ξέρει.
Έχουμε δρόμο συνάδελφοι όλοι μας.
* Και μερικοί συνάδελφοι που λένε εμείς οι 5ετής και εσείς οι συμβασιούχοι και κοκορεύονται είναι απαράδεκτοι!!
* Ή κάτι άλλοι που σκούζανε μέχρι τώρα να βγει η προκήρυξη και να πάρουμε έστω 1.000-1.500  άτομα και τώρα που μπαίνουν 3.400 και μένουν 1.000 απέξω λένε συναδελφική αλληλεγγύη και κοτσάνες, μόλις πει η ΠΟΣΠΥΔ να βγούμε στο δρόμο θα αρχίσουν τα internet, TV control και τον καναπέ έτσι για να μην ξεχνάμε.
* Άλλο τα λόγια, άλλο οι πράξεις. Συνάδελφοι έτσι είναι ο Έλληνας. Είμαστε ότι κάνουμε και όχι ότι λέμε. Εγώ είμαι της άποψης όλοι οι συνάδελφοι Αθήνα κάτω στο επόμενο κάλεσμα της ΠΟΣΠΥΔ. Οι επιτυχόντες για να βελτιωθεί η ρύθμιση, οι επιλαχόντες για να υλοποιηθεί ο νόμος και να απορροφηθούν όλοι οι επιλαχόντες, οι εκτός ρύθμισης για νέα 5ετία μέχρι να έχουμε και νέα με τα δικαστήρια κι βλέπουμε. Μόνο ενωμένοι πετύχαμε ότι πετύχαμε.
ΕΣΥ ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟ BLOG  ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΣ ΤΟ ΦΕΚ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ!!!!ΤΟΣΟ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ BLOG ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΦΕΚ !!!

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ OAEΔ

Νέα διαδικασία εξυπηρέτησης των ανέργων και αυτοματοποίηση πληρωμών από την Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου
 
Ένας νέος τρόπος επικοινωνίας και εξυπηρέτησης των ανέργων καθιερώνεται από την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου του 2012 στον ΟΑΕΔ:
• Η διαδικασία εγγραφής στα Μητρώα Ανέργων απλοποιείται καθώς απαιτείται μόνον επίδειξη δικαιολογητικών.
• Η διαδικασία ανανέωσης των δελτίων ανεργίας γίνεται στο εξής ανά τρίμηνο για όλες τις κατηγορίες ανέργων. Αυτό σημαίνει βελτίωση της εξυπηρέτησης για τον επιδοτούμενο άνεργο που όφειλε να εμφανίζεται στις υπηρεσίες μία φορά το μήνα για να εξασφαλίσει την είσπραξη του επιδόματος. Στο εξής με την αυτοπρόσωπη εμφάνισή του στον ΟΑΕΔ θα κατοχυρώνει την καταβολή του επιδόματος όχι μόνον για τον τρέχοντα μήνα, αλλά και για το δίμηνο που ακολουθεί. Έτσι ένας άνεργος με αναγνωρισμένο δικαίωμα επιδότησης για 12 μήνες θα προσέλθει στις υπηρεσίες συνολικά 5 φορές το διάστημα αυτό (η πρώτη για την υποβολή της αίτησης) έναντι 13 εμφανίσεων που θα ήταν υποχρεωμένος να κάνει με το ισχύον μέχρι σήμερα καθεστώς.
• Παράλληλα, η καταβολή των πληρωμών (επιδόματα και παροχές) αυτοματοποιείται για να εξυπηρετείται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ο πολίτης.
Με απόφαση του Δ.Σ. του Οργανισμού οι εφαρμοζόμενες μέχρι σήμερα διαδικασίες ανασχεδιάζονται ως εξής:
Δικαιολογητικά για εγγραφή στο Μητρώο
Η εγγραφή του ανέργου στο Μητρώο του Οργανισμού γίνεται μόνον με αυτοπρόσωπη παρουσία του στην αρμόδια υπηρεσία του ΟΑΕΔ του τόπου όπου διαμένει.
Για εγγραφή ατόμου που κάνει αίτηση για τη χορήγηση επιδόματος ανεργίας προβλέπεται επίσης αυτοπρόσωπη προσέλευση του ανέργου στην αρμόδια Υπηρεσία του ΟΑΕΔ του τόπου κατοικίας του ή της τελευταίας απασχόλησής του.
Ο άνεργος για την εγγραφή του, επιδεικνύει στην υπηρεσία αλλά στο εξής δεν καταθέτει:
• Το τελευταίο εκκαθαριστικό σημείωμα φορολογίας εισοδήματος, ή ελλείψει αυτού, αντίγραφο δήλωσης φορολογίας εισοδήματος που έχει καταθέσει – Ε1, ή στην περίπτωση που δεν υποχρεούται να υποβάλει φορολογική δήλωση σχετική Υπεύθυνη Δήλωση θεωρημένη από τη Δ.Ο.Υ.
• Για την βεβαίωση του τόπου διαμονής του, αντίγραφο λογαριασμού Δ.Ε.Κ.Ο. ή εταιρείας σταθερής τηλεφωνίας στο όνομά του ή στο όνομα μέλους της οικογενείας του με την οποία διαμένει, ή αντίγραφο συμφωνητικού μίσθωσης κατοικίας, που έχει κατατεθεί στην αρμόδια Δ.Ο.Υ.
• Παραστατικό ταυτοπροσωπίας (Δελτίο ταυτότητας, Διαβατήριο κ.λ.π.)
• Επίσημο έγγραφο από το οποίο προκύπτει ο Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης.
• Άδεια διαμονής ή εργασίας εάν είναι υπήκοος τρίτης χώρας.
Ανανέωση Δελτίου Ανεργίας μη επιδοτούμενων ανέργων
Το δελτίο ανεργίας όσων ανέργων δεν λαμβάνουν επίδομα ισχύει για ένα τρίμηνο από την αρχική εγγραφή τους και στη συνέχεια για τρεις μήνες από κάθε τελευταία ανανέωση. Ο άνεργος ανανεώνει το δελτίο ανεργίας μέσα σε διάστημα πέντε εργάσιμων ημερών πριν ή μετά την αναγραφόμενη ημερομηνία λήξης ισχύος του δελτίου, με την αυτοπρόσωπη παρουσία του σε οποιαδήποτε Υπηρεσία ΚΠΑ2 του ΟΑΕΔ. Ο άνεργος διαγράφεται από τα Μητρώα του ΟΑΕΔ εφόσον συντρέξει λόγος διαγραφής του, όπως για παράδειγμα αν βρει απασχόληση, κάτι που υποχρεούται να κοινοποιήσει στον Οργανισμό ή εφόσον δεν προβεί έγκαιρα σε ανανέωση του δελτίου ανεργίας του. Από την υποχρέωση ανανέωσης του δελτίου ανεργίας απαλλάσσονται τα εγγεγραμμένα μη επιδοτούμενα Άτομα με Αναπηρίες (ΑμεΑ).
Κατοχύρωση επιδότησης και περιοδικές εμφανίσεις στον ΟΑΕΔ επιδοτούμενων ανέργων
Για τον επιδοτούμενο άνεργο η ισχύς του δελτίου ανεργίας ταυτίζεται με το χρονικό διάστημα της επιδότησής του. Το δικαίωμα της επιδότησης αναγνωρίζεται με εγκριτική απόφαση που εκδίδεται από τον ΟΑΕΔ. Όμως στο εξής, για να κατοχυρώσει τη ροή της επιδότησής του ο άνεργος υποχρεούται σε αυτοπρόσωπη εμφάνισή του στις υπηρεσίες του ΟΑΕΔ, σε δεσμευτικά προκαθορισμένα χρονικά διαστήματα (τον τρίτο μήνα κάθε τριμήνου επιδότησης). Ειδικότερα:
• Αρχικά, ο άνεργος προσέρχεται αυτοπροσώπως και υποβάλει αίτηση για τη χορήγηση επιδόματος ανεργίας στην αρμόδια Υπηρεσία του ΟΑΕΔ του τόπου κατοικίας του ή της τελευταίας απασχόλησής του, μέσα σε προθεσμία 60 ημερών από τη λύση ή λήξη της εργασιακής του σχέσης. Λαμβάνει αντίγραφο του εντύπου της αίτησης, με το οποίο ενημερώνεται για το πότε μπορεί να παραλάβει τη σχετική απόφαση επιδότησης, κάτι που γίνεται και πάλι από τον ίδιο υποχρεωτικά στην Υπηρεσία στην οποία υπέβαλε την αίτησή του.
• Όταν προσέλθει για να παραλάβει την εγκριτική απόφαση, ο άνεργος ενημερώνεται για τις ακριβείς ημερομηνίες, στις οποίες οφείλει να προσέρχεται σε οποιαδήποτε υπηρεσία ή ΚΠΑ2 του Οργανισμού και να δηλώνει την παρουσία του. Οι ημερομηνίες των χρονικών διαστημάτων μέσα στα οποία οφείλει να εμφανιστεί για να δηλώσει την παρουσία του, αναγράφονται σε ειδικό σημείο στην εγκριτική απόφαση της Υπηρεσίας που παραλαμβάνει ο επιδοτούμενος άνεργος (ο οποίος υπογράφει στο σημείο της αίτησης όπου αναγράφονται οι ημερομηνίες αυτές).
Στην περίπτωση που ο άνεργος δεν εμφανιστεί για να δηλώσει την παρουσία του για δύο συνεχόμενα τρίμηνα, τότε παραγράφεται η αξίωσή του μέχρι τη λήξη της επιδότησής του.
Εάν υπάρξει λόγος αναστολής ή διακοπής της επιδότησης ο επιδοτούμενος άνεργος είναι υποχρεωμένος να ενημερώσει σχετικά, εντός 8 εργάσιμων ημερών και πάντως πριν από τη λήξη του μήνα επιδότησης, τις υπηρεσίες του ΟΑΕΔ. Σε διαφορετική περίπτωση εκτός από τις τυχόν ποινικές ευθύνες, ακολουθεί η διακοπή της επιδότησης χωρίς τη δυνατότητα συνέχισής της και ο καταλογισμός χρέους.
Αυτοπρόσωπη εμφάνιση και καταβολή επιδότησης
Η αυτοπρόσωπη εμφάνιση του επιδοτούμενου ανέργου στο ΚΠΑ2 στα καθορισμένα διαστήματα είναι πλέον υποχρεωτική για να κατοχυρώσει το δικαίωμα επιδότησης και για να εξασφαλίσει την απρόσκοπτη ροή των πληρωμών του επιδόματος. Κι αυτό γιατί με βάση τις αυτοπρόσωπες εμφανίσεις ενημερώνεται το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα του ΟΑΕΔ, μέσω του οποίου καθορίζονται με αυτοματοποιημένο πλέον τρόπο οι καταβολές επιδόματος ανεργίας στους επιδοτούμενους.
Η διαδικασία ενημέρωσης του ΟΠΣ και πίστωσης των μηνιαίων επιδομάτων γίνεται πλέον μια φορά την εβδομάδα και συγκεκριμένα την τελευταία εργάσιμη ημέρα κάθε εβδομάδας (Παρασκευή). Η καταβολή των επιδομάτων γίνεται αυτοματοποιημένα, με πίστωση των ατομικών λογαριασμών των επιδοτούμενων, με την αποστολή ηλεκτρονικού αρχείου από τη Διεύθυνση Μηχανογραφίας του Οργανισμού στη Διεύθυνση Μηχανογραφίας της Εθνικής Τράπεζας.




Σημειώνεται ότι η εμφάνιση των ανέργων στα ΚΠΑ2 εκτός των διαστημάτων που έχουν ορισθεί δεν μπορεί να καταχωρηθεί στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα. Μόνο με την εμφάνισή τους στα καθορισμένα διαστήματα, για τα οποία θα έχουν ενημερωθεί με τη λήψη της εγκριτικής απόφασης, οι επιδοτούμενοι εξασφαλίζουν την απρόσκοπτη ροή των πληρωμών τους.

Επιστολή ΠΟΣΠΥΔ προς τον Βουλευτή κ Καράογλου

 

Αξιότιμε κ. Καράογλου,
Λάβαμε γνώση της πρόσφατης ερώτησης που καταθέσατε στο Κοινοβούλιο και οφείλουμε να σας γνωστοποιήσουμε μερικά πράγματα τα οποία αγνοείτε ή ξεχνάτε επιλεκτικά:
1.              Θυμάστε τις δεσμεύσεις Παυλόπουλου και κορυφαίων στελεχών της κυβέρνησής σας την περίοδο 2004-2009 για μονιμοποίησή μας που ποτέ δεν υλοποιήσατε;
2.              Που ήσασταν όλα αυτά τα χρόνια, κρυμμένος;
3.              Το συγκεκριμένο νομοθέτημα ήρθε στην Βουλή και ψηφίστηκε από όλα τα κόμματα καθώς και τη Ν.Δ. και τον εισηγητή τον κ. Νάκο. Ομοίως συμφώνησε και ο Γ.Γ. της Ν.Δ. κ. Λυκουρέντζος σε συνάντηση με την ΠΟΣΠΥΔ εκείνες τις ημέρες.
4.              Θυμάστε τις προσλήψεις επί Ν.Δ. το 1996-1997 με τα SMS και τις προφορικές συνεντεύξεις; Δεν σας είδαμε να αντιδράτε τότε κ. Βουλευτά. Γιατί άραγε; Λόγω κομματικής γραμμής;
5.              Αναφέρεστε επιλεκτικά σε αποσπάσματα ανακοινώσεων της ΠΟΣΠΥΔ γιατί δεν αναφέρεστε και στα υπόλοιπα γραφόμενα κ. Βουλευτά; Γιατί αυτά σας υποδείξανε διάφοροι και διάφορες συνάδελφοι; Τουλάχιστον ας αλλάζατε τα γραφόμενά σας γιατί είναι εμφανείς οι υποδείξεις και η μονόπλευρη πλευρά που σας έχει γίνει ενημέρωση. Αναφερόμαστε στις ανακοινώσεις μας κ. Καράογλου ότι στον διαγωνισμό αυτόν υπάρχουν πίνακες επιτυχόντων, επιλαχόντων στο διαδίκτυο κ.λ.π. Στην πρόσληψη το 2007 επί Ν.Δ. για την πρόσληψη 1.600 ατόμων τότε καμία ανάρτηση και γνώση δεν έλαβε ποτέ κανείς. Ούτε πίνακες, ούτε internet, ούτε διαβουλεύσεις, ούτε τίποτα, το γνωρίζετε;
Για τους 2.000 που μένουν εκτός ρύθμισης, ποια η θέση σας κ. Καράογλου;
·                             Δεσμεύσεις δεν βλέπουμε και δεν ακούμε από το κόμμα σας.
·                             Τι θα κάνετε; Πάρτε θέση.
Αυτοί οι συνάδελφοι, πιθανόν και εκπρόσωποι Σωματείου της περιοχής που σας επέδειξαν τα παραπάνω σας γνωστοποίησαν ότι συντριπτική πλειοψηφία είναι εντός ρύθμισης;
* Η σωρεία παραπόνων που αναφέρεστε είναι για τα 9 πλαστά σε 27.000 αιτήσεις;
Τέλος αναφέρετε σχετικά «με την οργή και αγανάκτηση των υποψηφίων. Ο εμπαιγμός που δέχονται από το Υπουργείο» δεν το εννοείτε γιατί για τους 3.400 δεν έχει ισχύσει αυτό συνεπώς μιλάτε για τους 1.000 επιλαχόντες. Κύριε Βουλευτά, συμφωνείτε να απορροφηθούν σε βάθος 3ετίας και οι 1.000 επιλαχόντες; Δεν είδαμε να ζητάτε κάτι τέτοιο, γιατί άραγε; Να θυμίσουμε κ. Βουλευτά ότι αρχικά αρκετοί Βουλευτές ειδικά από Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ δεν θέλανε να υλοποιηθεί η ρύθμιση.
* Μήπως είστε από αυτούς;
* Μήπως στεναχωρηθήκατε που το ΠΑΣΟΚ υλοποίησε κάτι που δεν κάνατε εσείς τόσα χρόνια;
Σχετικά με τα διπλώματα αν είχατε εκφράσει και εσείς και οι συνάδελφοί σας όπως και η ΠΟΣΠΥΔ τις διαφωνίες σας τότε θα είχε διορθωθεί.
·                             Τώρα τι θέλετε να ακυρωθεί η προκήρυξη;
·                             Να πάει πίσω για να πάμε σε εκλογές;
·                             Να ξαναελεγχθούν τα χαρτιά ώστε να μην προχωρήσει η προκήρυξη και να την βγάλει η Ν.Δ.; Το Υπουργείο σχετικά με αυτό το θέμα δήλωσε ότι θα γίνουν όλες οι σχετικές αυτεπάγγελτες ενέργειες. Ρωτήστε, διασταυρώστε και ελέγξτε κ. Βουλευτά πριν εκτεθείτε.
Θα δεχόμασταν καλοπροαίρετα ότι ζητάτε με την ερώτησή σας προς το Υπουργείο αν είχατε συμμετάσχει και συμβάλει στη διαμόρφωση του Ν.3839 ώστε να είχαν διορθωθεί τυχόν λάθη, πράγμα το οποίο δεν πράξατε.
·                             Πέραν αυτών και το συγκεκριμένο νομοθέτημα ήταν στη διαβούλευση αρκετό καιρό,
·                             Δεν σας είδαμε όταν ήρθε στην Επιτροπή στη Βουλή ,
·                             Δεν σας είδαμε όταν ήρθε στην ολομέλεια επί των Άρθρων ,
·                             Δεν σας είδαμε όταν ήρθε και επί του συνόλου; Τότε θέλαμε την βοήθειά σας και όλων, μα δεν την είχαμε κ. Βουλευτά.
Κύριε Βουλευτά σας παραπλάνησαν, οι πολλές «κωλοτούμπες» βλάπτουν. Καλή σας ημέρα.

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΤΟ ΦΕΚ !


ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΤΟ ΦΕΚ!!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ  ΕΔΩ  ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ

'Η ΑΠΟ ΤΗΝ  ΠΟΣΠΥΔ  ΕΔΩ

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ..

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
Αθήνα, 23 Ιανουαρίου 2012

Σχετικά με τις πληροφορίες οι οποίες διοχετεύονται στο κέντρο και την περιφέρεια που αφορούν «επικείμενη κατάργηση περιφερειακών ΕΜΑΚ του Πυροσβεστικού Σώματος» από το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, διευκρινίζεται ότι:
Οι συζητήσεις για την αναδιάρθρωση των Υπηρεσιών του Πυροσβεστικού Σώματος βρίσκονται στο επίπεδο Ειδικής Επιτροπής που συγκροτήθηκε από στελέχη του Π.Σ., για το λόγο αυτό. Σε κάθε περίπτωση, οι συζητήσεις βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο και ως εκ τούτου το Υπουργείο δεν έχει καμία ανάμειξη και ενημέρωση.
Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της, η Επιτροπή θα υποβάλει το πόρισμά της στον Αρχηγό και θα αξιολογηθεί από τα αρμόδια όργανα του Πυροσβεστικού Σώματος. Και μόνον τότε, θα υποβληθεί προς την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, η οποία, σε όλες τις ανάλογες περιπτώσεις μέχρι σήμερα, επέλεξε το δρόμο του διαλόγου με τις τοπικές κοινωνίες, με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον. Το ίδιο θα γίνει και τώρα.

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΦΕΚ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ


ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΓΡΑΨΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΥΤΗ ΠΗΡΕ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΦΕΚ..

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΤΟΛΕΣ


Βάση απόφασης :
Οι πυροσβέστες πενταετούς υποχρέωσης θα φορούν ίδιες στολές σε ποιότητα και χρώμα με αυτές του μόνιμου προσωπικού.
Τα διακριτικά , οι θέσεις που φέρονται καθώς και οι διαστάσεις αυτών είναι όμοια με των μονίμων πυροσβεστών με εξαίρεση : α)Σήμα ειδικότητας θα απεικονίζει 3 πυροσβέστες σε σκηνές του έργου τους. Το φόντο του σήματος θα είναι άσπρο και οι πυροσβέστες θα έχουν σκούρο μπλε χρώμα . Η φωτιά θα έχει εσωτερικά πορτοκαλί χρώμα και εξωτερικά κόκκινο. Κόκκινο θα έχουν και τα δύο διαχωριστικά (γραμμές) . β)Το χρώμα των επιρραμμάτων των στολών καθώς και των διακριτικών του βαθμού θα είναι το γαλάζιο. γ)Στο μπροστινό μέρος του χιτωνίου και πάνω ακριβώς από την αριστερή τσέπη αυτού στο ύψος του στήθους επιρράπτεται  διακριτικό σήμα των πυροσβεστών πενταετούς υποχρεώσεις ορθογωνίου σχήματος γαλάζιου χρώματος που θα αναγράφει με ανεξίτηλη κλωστή λευκού χρώματος το επίθετο με κεφαλαία και το πρώτο γράμμα του ονόματος .
ΑΥΤΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΣΤΟΛΕΣ.

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Επειδή διαβάζω και ακούω κους κους τον τελευταίο καιρό....


Επειδή διαβάζω και ακούω κους κους τον τελευταίο καιρό, όλα εκ του ασφαλούς, και λένε δεν έκανε εκείνο η ΠΟΣΠΥΔ, το άλλο και λοιπά. Οφείλω να θυμίσω μερικά πράγματα που είναι γεγονότα, είτε μας αρέσουν είτε όχι.
Ακούω ότι η ΠΟΣΠΥΔ ξεγέλασε γιατί νομίζαμε ότι είμαστε όλοι μέσα κ.λ.π.
Απ’ ότι θυμάμαι διαβάζοντας την ιστοσελίδα της ΠΟΣΠΥΔ υπάρχει αναφορά ότι ο κόσμος που τηρούσε τις προϋποθέσεις θα είναι 3.400, 3.600, 3.700, αυτά ήταν περίπου τον Φεβρουάριο. Και να υπενθυμίσω.
Α) Τα στοιχεία που ζήτησε η ΠΟΣΠΥΔ αλλά τα παρέλαβε και επεξεργάστηκε το Α.Π.Σ., συνεπώς η ΠΟΣΠΥΔ δεν είχε στοιχεία.
Β) Τα στοιχεία που μας γνωστοποιήθηκαν τότε απ’ όσο θυμάμαι περίπου ήταν τα παρακάτω:
4.708 Ι1
4.400 ΑΕΙ, ΤΕΙ, ΔΕ
680 Δημοτικό προ 80 και
384 μετά 80
Τα στοιχεία ήταν για τους 5.200 περίπου ίσως και λιγότεροι γιατί δεν τα είχαν στείλει όλοι.
1)     Όταν βγήκαν τα παραπάνω στοιχεία ήταν πριν την ψήφιση του νομοσχεδίου.
2)     Αφορούσε τις ηλικίες μέχρι 49 ετών κ.λ.π.
3)     Δεν είχαν στείλει όλα τα Ι όλοι και αρκετά αλλάχτηκαν κιόλας στη συνέχεια. Πάνω από 200 τα είχαν αλλάξει.
4)     Δεν ήταν μέσα όσοι ήταν μέχρι 45 ετών και με την προϋπηρεσία πήγανε μέχρι 56.
Δεν ήταν μέσα η ρύθμιση για το 2008-2009 που μπορούσαν να κάνουν τα χαρτιά τους και είχαν φύγει από την Πυροσβεστική.
Τότε όταν ζήτησε η ΠΟΣΠΥΔ να στείλουμε τα στοιχεία θυμάμαι ότι αρκετοί από εμάς λέγαμε προσωπικά δεδομένα δεν τα δίνω και διάφορα φούμαρα. Τα ξεχνάτε ή κάνω λάθος;
Μετά η ΠΟΣΠΥΔ και το Α.Π.Σ. τι θα ήξερε:
α) Πόσοι ήταν τρίτεκνοι με παιδιά κάτω των 23 ετών;
β) Ποιοι και πόσοι ήταν παιδιά πολυτέκνων;
γ) Πόσοι είχαν απολυτήριο ειδικών δυνάμεων;
δ) Πόσοι θα βγάζαμε μέσα στο καλοκαίρι διπλώματα μοτό και φορτηγών; Ζητήθηκαν τέτοια στοιχεία τότε; ΟΧΙ  ΠΑΙΔΙΑ, ήντα λέτε τώρα;
Η ΠΟΣΠΥΔ υπολόγισε 1.900 άτομα περίπου εκτός ρύθμισης και τελικά είναι 1.000 επιλαχόντες περίπου που μπορούν να απορροφηθούν σε βάθος 3ετίας και 1.000 εκτός διαγωνισμού και αυτό κακό ήταν. Δηλ. ήταν καλύτερα να ήταν 1.900 εκτός ρύθμισης από 1.000 που είναι τώρα; Χωρίς αυτό να είναι το τελικό νούμερο; Ναι γιατί υπολογίσαμε ότι όλοι θα είμαστε μέσα. Ο εαυτούλης μας και μιλάγαμε για τους άλλους, ε; Τι λέτε κοπέλια;
Διάβασα πάλι εκεί στο facebook ότι ο Παπαντώνης συμφώνησε να μείνουν απ’ έξω και να μπουν οι μεγάλοι μέσα κ.λ.π.; Καλά τι βλακείες λέτε;
Α) Ο Αντιπρόεδρος της ΠΟΣΠΥΔ και συντοπίτης μας Διονύσης Κωνσταντουδάκης είναι επιλαχών.
Β) Ο Πρόεδρος και όλοι το Δ.Σ. είναι παντρεμένοι με παιδιά και όμως δεν μέτρησαν τα μόρια στους έγγαμους με 1 ή 2 παιδιά.
Γ) Οι περισσότεροι στο Δ.Σ. είχαν προϋπηρεσία από το Δασαρχείο και όμως δεν μέτρησε.
Δ) Ομοίως και με τα εθελοντικά που είχαν γίνει στο παρελθόν.
Ε) Το όριο για μονιμότητα θα πήγαινε 45 ετών καθότι 8 από τους 13 της ΠΟΣΠΥΔ είναι 40-45 ετών.
Συνεπώς για να βολέψει τους δικούς της η ΠΟΣΠΥΔ θα έπρεπε τουλάχιστον να ισχύσουν τα παραπάνω 5 σημεία;
Μετά λέτε για τους μεγάλους ότι είναι μέσα. Ποιους μεγάλους; Για δείτε τους πίνακες 1.100 περίπου είναι πεζοπόροι, σχεδόν όλοι είχαν ΛΟΚ (3 μόρια), βγάλανε και διπλώματα (7 μόρια). Συνεπώς όποιος έπιασε δουλειά το 2006-2007 ακόμα και το 2008 π.χ. έχουνε 25 μόρια 3ετία (2008-2010) + Λύκειο 28 + 3 ΛΟΚ = 31 + 7 δίπλωμα = 38 και όσοι είχαν ξένες γλώσσες, ΙΕΚ, τριτεκνίες τσιμπάγανε 41 μόρια για πλάκα και έως το Λύκειο το 2003 έπαιρνε (25 τριετίας) + 3 Λύκειο = 30 + 5 αντιπ. 40!!! Και είναι απ’ έξω;
* Άρα ούτε οι μεγάλοι, παλιοί κ.λ.π. σάχλες που λέμε ισχύει. Δείτε τους πίνακες καλύτερα!!!
Άρα η ΠΟΣΠΥΔ με αυτά τα στοιχεία που είχε, παρ’ όλες τις διαφοροποιήσεις δεν έπεσε έξω. Δεν κοίταξε κανείς την πάρτη του για το ότι 1.500 και 2.000 σε βάθος 3ετίας πήγαμε σε 3.400 άμεσα!!! Μην ξεχνάτε και συνεχίζω:
1)    Γνωστή συνάδελφος, αγωνίστρια δεν έλεγε βγάλτε διπλώματα; Ή δεν θυμάμαι καλά;
2)    Γνωστή συνάδελφος δεν έλεγε μαζί με το παρεάκι της ότι δεν θα καλυφθούν οι θέσεις και είναι κάτω από 2.700 οι θέσεις κα δεν θα καλυφθούνε οι θέσεις; Ή κάνω λάθος; Για θυμηθείτε;
Ποια έλεγε 2.000, 40 ετών και λύκειο; Πάλι έξω θα ήταν η συνάδελφος γιατί ήταν δηλ. 2.000 όσοι είχαν Λύκειο και 40 ετών βέβαια υπολόγισε το ΤΕΙ που δεν μέτρησε και υπολογισμός και στο βαθμό απολυτηρίου το είχε σίγουρο και ούτε τελικά αυτό μέτρησε.
  • Αλήθεια τώρα που την έπαιρναν τηλέφωνο συνάδελφοι την αγωνίστρια και της ζήτησαν το λόγο για τις αξιόπιστες πηγές που έγραφε και υποστήριζε δεν το σηκώνει;
  • Γιατί διαγράφει μανιασμένα στο facebook όσους δεν συμφωνούν μαζί της; 3.000 στη διαβούλευση, ποια Σωματεία πρότειναν, για θυμηθείτε; Και χωρίς αποφάσεις Γεν. Συνελεύσεων.
Αλήθεια όλοι εμείς οι έξυπνοι που φωνάζαμε για τα διπλώματα ότι έπρεπε να ισχύσει το 6μηνο γιατί δεν έγραψε ούτε ένας μας στην διαβούλευση στις 30/11/2010 στο internet; Βεβαίως φταίνε όλοι οι άλλοι και όχι εμείς.
* Έπιασε τον Γιωργάκη και τον Αποστολάκη ο πόνος γιατί έκανε περιοδεία η ΠΟΣΠΥΔ με 5 άτομα στην Ελλάδα και τι 6ος συνάδελφος από την Κρήτη με έξοδα της ΠΟΣΠΥΔ.
1)    Να σας γνωστοποιήσω ότι ο 6ος συνάδελφος πλήρωσε τα έξοδά του απ’ ότι ξέρω. Μην σας πάρει χαμπάρι για τα ψέματα που λέτε και σας τρέχει στα δικαστήρια. Άλλωστε φαίνεται αυτό γιατί δεν κάνετε τίποτα ενυπόγραφο.
2)    Από το 2003 έως το 2011 είχε δει η βόρεια Ελλάδα και οι περισσότεροι τον Γραμματέα της ΠΟΣΠΥΔ τον Φαραντάκη τον Αλέκο και τον Κωνσταντουδάκη τον Διονύση; ΟΧΙ καλώς ή κακώς;
  • Δεν έπρεπε και αυτοί να είναι δίπλα στον Πρόεδρο στις ενημερώσεις μελών;
  • Έπρεπε αλλά έδινε τη θέση στον Αποστόλη, στον Χρήστο, στο Νίκο, στον Τάσο, στο Γιάννη τα άλλα μέλη του Δ.Σ. Τότε γιατί δεν φωνάζατε που σας παραχώρησαν τις θέσεις οι συνάδελφοι οι κρητικοί; Σας βόλευε τότε;
Αλήθεια τα έγγραφα όλον τον καιρό με τον Όθωνα και τις γκρίνιες που τις είχε ο Παπαντώνης, ο Κίμωνας,  οι Κρητικοί ο Διονύσης με τον Αλέκο; Αλλά ξεχνάμε, ξεχνάμε και διαγράφουμε.
* Όλοι έχουμε βάλει το λιθαράκι αλλά δεν θα πρέπει να κορδωνόμαστε και να διαγράφουμε.
* Γιώργο και κομματικό στέλεχος της κυβέρνησης όπως διατυμπανίζεις στην ομάδα εργασίας στο Υπουργείο το 2010 δεν είχε βγει 2 φορές ο Φαραντάκης έξω για να σου δώσει το λόγο να μιλήσεις; Ούτε καν στο Δ.Σ. δεν ήσουν, αυτά δεν τα λέμε;
* Γιώργο πόσες φορές σου κάνανε τα έξοδα η ΠΟΣΠΥΔ και εσένα και της φιλενάδας σου και του Χρήστου όταν κατεβαίνατε Αθήνα; Θυμάστε ή το ξεχνάτε;
* Σχετικά με τα Δ.Σ. που λέτε έχουν γίνει δύο όλο το χρόνο και γιατί να φωνάζετε. Αλήθεια το ξέρετε ότι και άλλες χρονιές η ΠΟΣΠΥΔ έκανε και 3 και 4 συμβούλια το χρόνο τώρα γιατί σας πονάει; Την ΠΟΣΠΥΔ θυμάστε ρε παιδιά. Αυτή που γράφετε στα παλιά σας τα παπούτσια, που είστε μέλη, και:
Α) Κάνατε μυστικές συναντήσεις με Βούγια στη Θεσσαλονίκη;
Β) Τη φωτογραφία με τον Παπουτσή και τα περί 2.000 και 3.000 συναδέλφων τα ξεχνάτε; Αλλά και τόσες υπονομεύσεις;
Γ) Ξεχνάτε όταν πηγαίνατε στον Υπουργό, στον Υφυπουργό και τους λέγατε 1.500-2.000 κ.λ.π. και η ΠΟΣΠΥΔ έλεγε 4.000 και πάνω και τους λέγανε «μας λέτε ψέματα, οι δικοί σας λένε ότι είναι πολύ λιγότεροι»;
Δ) Και τέλος η «φιλενάδα» γιατί φωνάζει; «2.000» δεν έλεγε; Η ίδια έπεσε «έξω», δεν τα υπολόγισε καλά.
Αλήθεια τα έξοδα της παράστασης ενός Δ.Σ. της ΠΟΣΠΥΔ στοιχίζουν όσο 5 άτομα που γυρίζουν όλη την Ελλάδα σε 10 ημέρες και μάλιστα με μέσο όρο 550 χιλ. την ημέρα; Μπράβο!!! Και πόσα λεφτά, 35 € την ημέρα ημεραργία και 20 € φαγητό. Πω, πω τι λέτε μωρέ.
* Για 55 ευρώ την ημέρα ήταν στο τιμόνι 6-7 ώρες και κοιμόντουσαν λιγότερες από 6-7 για να προλάβουν να ενημερώσουν τους συναδέλφους. Ω ρε μπράβο!!! Βολταρέλια. Σας πείραζε που ενημερώθηκαν οι πάντες από άκρη σε άκρη ή που δεν ήσασταν παρόντες;
Α, και μην ξεχάσω τις ημεραργίες και τα λοιπά έξοδα. Δεν έχουνε ψηφιστεί ομόφωνα στο Δ.Σ. της ΠΟΣΠΥΔ ή κάνω λάθος;
* Στο προηγούμενο ήταν ο Χρήστος και μπήκε ο Γιώργος και επιπλέον μπήκε και ο Γιώργος από την Πελοπόννησο.
* Συνεπώς οι ίδιοι ήταν και πριν και είναι και τώρα, τι άλλαξε; Τι άλλαξε, δεν καταλαβαίνω!!!
Αλήθεια στα συνέδρια από το 2003-2011 δεν ψηφιζόταν ο οικονομικός απολογισμός με 95% ή κάνω λάθος ακόμα και το 2010 ψηφίστηκε με πάνω από 80% λόγω εκλογών και κομματικών ταμπέλων, κάνω λάθος ωρέ παιδιά;
Και για να τελειώνουμε ξέρετε πολλές Ομοσπονδίες να έχουν ταμείο από 4.500 μέλη Χ 15 ευρώ = 67.500 το χρόνο και να κλείνει έσοδα στο ταμείο 40, 45 ακόμα και 50.000 ευρώ;
* Εγώ δεν ξέρω καμία Ομοσπονδία να είναι τόσο «τσιγκούνικια». Συνεπώς μόνο η λάσπη μένει κοπέλια αλλά ξέρετε στο τζάμι όταν είναι καθαρό γλιστράει και πέφτει κάτω και η λάσπη.
Και δεν ξέρω ήντα λέτε φέτος που δικαιώνεται ο αγώνας για τους περισσότερους να πιούμε μια γουλιά νερό οι περισσότεροι και να δούμε τι θα κάνουμε και με τους υπόλοιπους. Βρήκανε σπιρουνιές και τη λάσπη για την ΠΟΣΠΥΔ. Ποια, την ΠΟΣΠΥΔ.
* Που ξεκίνησε με 10 Σωματεία, έγιναν 22 μετά 28 μετά 32 και τώρα 38, είμαστε παράδειγμα προς μίμηση για άλλα Σωματεία και εμείς εκεί να καταστρέψουμε ότι πετύχαμε.
* Αλλά μην ανησυχείτε όλα φαίνονται στο χρόνο τους και όλοι μας ξεβρακωνόμαστε.
Και τελικά ποιο είναι το πρόβλημά σας κύριοι και κυρίες να διαφυλάξουμε αυτό που φτιάξαμε και λέγεται ΠΟΣΠΥΔ; Και να γυρίσουμε στα παλιά που δεν μας υπολόγιζε κανένας και είμαστε του κλότσου και του μπάτσου; Αυτό θέλετε; Η μήπως τελικά θέλετε την ΠΟΣΠΥΔ. Αλλά λέτε ας λασπώσουμε τα πρόσωπα ή να αναλάβουμε εμείς; Οι ξύπνιοι.
* Είμαι κομματικό στέλεχος;
* Οι Α, Β, Γ τμήμα της Βουλής,
* Να μην κάνουμε πορεία και στενοχωρήσουμε τον Υπουργό;
* Οι μικροί;
* Εμείς της 5ετίας και οι άλλοι οι απ’ έξω ας κάνουν Σωματείο άλλο και μην τους κουβαλάμε βάρος; Όπως έκανε ο Αποστόλης που πήρε απόφαση δήθεν να κάνουν νέο Σωματείο το 2009 και του Δημοτικού για να μην του είναι βάρος.
* Μα καλά από το 2008 ψήφισες άλλο Απόστολε και Γιωργάκη και η Αλέκα στο συνέδριο; Αλλά βέβαια τότε ήταν αλλιώς δεν ήσασταν μέσα όπως τώρα, πλην βέβαια της Αλέκας που την καθησυχάζουν. Θα σε ταχτοποιήσει το κομματικό στέλεχος του 12% μια και καλή. Ακόμα κοιμούνται, τέτοια εποχή, τέτοιο παραμύθι.
Αλλά δεν ανησυχώ ο κόσμος μας και μνήμη έχει και κρίση και ξέρει άλλωστε το απόδειξε και στις πρόσφατες εκλογές όποτε για την καρέκλα κάντε υπομονή 3 χρόνια και εκεί θα κριθούμε όλοι και οι καλοί και οι κακοί. Εγώ που κρίνω από τα αποτελέσματα μέχρι τώρα ξέρω ποιοι τρέχουν για εμένα, και ποιοι για τον ποπό τους.
Για να μην βιαστείτε πολύ μερικοί, είμαι επιλαχόν  και ελπίζω και ξέρω ότι κάποια στιγμή θα μπω, όπως και για τα εκτός έδρας και οδοιπορικά πρόσφατα που με ενέργειες της ΠΟΣΠΥΔ «βγήκαν» και θα τα πάρουμε τις επόμενες ημέρες παρότι γίνανε πριν 2 χρόνια;
* Ουδείς μεγαλύτερος αχάριστος του ευεργηθέντα. Ξεχνάμε παιδιά!!! Θυμηθείτε και ξυπνήστε. * Ένα είμαστε και έτσι θα λύσουμε όλα τα προβλήματα όπως κάναμε μέχρι τώρα.
* Έχουμε και το δικαστήριο για το 2001. Η ΠΟΣΠΥΔ έχει αποδείξει ότι προσπαθεί, κάνει λάθη όπως όλοι μας αλλά δεν πουλάει και προσπαθεί όσο μπορεί για όλους μας.
* Ας θυμηθούμε τι κερδίσαμε, οφειλές, συλλογικές συμβάσεις, γιατρούς και εξετάσεις, 5μηνο σε 8μηνο κ.λ.π.
* Ποιος άλλος χώρος τα κατάφερε με τέτοια κρίση. ΚΑΝΕΙΣ.
* Δεν θέλω να κάνω πειράματα θα περιμένω και θα στηρίζω αυτή την προσπάθεια.
Α, να μην ξεχάσω, Γιώργο από Βαρδάρη μην τάζεις από το τηλέφωνο θέσεις στους επιλαχόντες ότι θα βάλεις στην προκήρυξη τους επιλαχόντες μέσα με μέσον γιατί δεν στέκει.
* Μετράνε όλοι τις θέσεις μια-μια οι επιλαχόντες που αδειάζει και δεν θα αφήσουμε κανέναν με μέσο να καβαλήσει τις θέσεις, άσε που κυκλοφορούν και τηλεφωνικές ηχογραφήσεις.
Το παρακάτω το αντέγραψα από ένα βιβλίο.

«9 Φεβ. 1897. Τόπος: Ακρωτήρι Χανίων.
Στρατόπεδο Κρητών επαναστατών…. Μια οβίδα χτύπησε τον ιστό της ελληνικής σημαίας και την έριξε κάτω στα βράχια. Όλοι περίμεναν το τέλος. Τότε συνέβη το απίστευτο: Ο μόλις 23 ετών οπλίτης Σπύρος Καγιαλές-Καγιαλεδάκης πετάχτηκε από τη θέση του, άρπαξε τη σημαία και κάνοντας κοντάρι το ίδιο το κορμί του την ανύψωσε και πάλι στο ψηλότερο σημείο!
Δεύτερο απίστευτο! Οι κανονιοβολισμοί σταμάτησαν με διαταγή του Ιταλού Ναυάρχου Κανεβάρο. Ο ίδιος και οι άλλοι ναυάρχοι διεμήνυσαν στις Κυβερνήσεις τους ότι «είναι άδικο και μάταιο να πολεμάμε ήρωες με τέτοια αποφασιστικότητα»!
Και τότε έγινε το θαύμα: Οι μεγάλες Δυνάμεις εγκατέλειψαν τη φιλοτουρκική στάση τους και επέβαλαν την αυτονομία της Κρήτης». Οι κρητικοί και η ΠΟΣΠΥΔ παλεύουν μέχρι τέλους. Δεν πουλάνε!!!
Διαπιστώνω τελευταία ότι το blog της συναδέλφου από «όλων των συναδέλφων» που ήταν, μετά έγινε «των μικρών και Πανεπιστημίου» μετά έγινε των «μικρών και Λυκείου»!!! Τώρα γίνεται των μικρών Λυκείου και επιλαχόντων του διαγωνισμού. Βρε κωλοτούμπες που έχουμε να δούμε ακόμα. Πέρασε και τον «Καραφίρερ» ακόμα.

                                                                                    Ένας  Κρητικός  σύνεδρος

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Η ΑΓΩΝΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΠΑΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΦΙΝΑΛΕ. ! !




Αύριο ή το πολύ μεθαύριο ο Αρχηγός του Π.Σ αναμένετε να υπογράψει την πράξη πρόσληψης των 4000 πυροσβεστών πενταετούς θητείας . Στη συνέχεια αυτή θα πάει στην ΥΔΕ (Υπηρεσία Δημοσιονομικού Έλεγχου) για έγκριση, και μετά θα πάει για να πάρει ΦΕΚ.
Αναμένετε 25 έως τέλη Γενάρη η πρόσληψη.
Για ότι νεότερο έχουμε θα σας ενημερώσουμε.

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

«Ο ΛΥΚΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΓΕΡΑΣΕΙ ΤΡΙΧΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ!!!!!»

ΑΦΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΑΜΕ ΣΤΗ ΦΟΡΑ  ΤΙΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ  ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΗΣ ΠΟΣΠΥΔ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΕΡΕΣ  ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΙ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ.

ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟΣ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ. ΓΙΑΤΙ;ΓΙΑΤΙ;

ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΠΕΡΥΣΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΣΠΥΔ ΜΕ 37 ΣΤΑΥΡΟΥΣ. ΗΤΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ 2000 ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ, ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΩΡΑ 3400 ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΕΚΤΟΣ.

Ενημέρωση Μελών απο την Ανανεωτική Συνεργασία.

ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 11/1/2012.

ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ

ΘΕΜΑ : ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Συνάδελφοι σας ευχόμαστε Χρόνια Πολλά με Υγεία για εσάς και τις οικογένειες σας .
Ευχόμαστε το 2012 να είναι το έτος που θα λυθούν όλα τα προβλήματα που ταλανίζουν τον κλάδο των 5500 συμβασιούχων Πυροσβεστών.
Πέρυσι τέτοιον καιρό είχαμε εξαγγείλει την ίδρυση της Ανανεωτικής Συνεργασίας Συμβασιούχων Πυροσβεστών και ένα χρόνο μετά βλέπουμε πως η αποδοχή των συναδέλφων είναι μαζική. « ΚΑΛΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑΙΝΙΕΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ»  
Αυτό μας γεμίζει χαρά αλλά και ευθύνη για όλους εκείνους τους Συναδέλφους που μας εμπιστεύονται.
Στις 10/1/2012 επισκεφτήκαμε το Υπουργείο Οικονομικών καθώς και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Η ΠΟΣΠΥΔ ΤΙΠΟΤΑ
Στο Υπουργείο Οικονομικών συναντήσαμε τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης καθώς και Υπουργό Οικονομικών Κ. Βενιζέλο και του ευχηθήκαμε τα Χρόνια Πολλά και Καλή Επιτυχία στο δύσκολο έργο του. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ
Επίσης τον ευχαριστήσαμε για την βοήθεια που μας έδωσε σε προβλήματα του κλάδου μας, και του ζητήσαμε να είναι κοντά μας και το 2012.
Στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη συναντηθήκαμε με τον Υφ. Κ. Όθωνα ο οποίος είναι και υπεύθυνος για το Π.Σ. του ευχηθήκαμε Χρόνια Πολλά και Καλή Επιτυχία στο δύσκολο έργο του. Τον ευχαριστήσαμε για ότι έχει κάνει για τον κλάδο μας και του ζητήσαμε την στήριξη του για την συνέχεια.
Στην συνέχεια ενημερωθήκαμε από τους υπευθύνους του Υπουργείου για θέματα του κλάδου μας .
Ο διαγωνισμός προχωράει κανονικά και σύμφωνα με όλες τις διαδικασίες που προβλέπονται. Τέλος της εβδομάδας τελειώνουν τα αθλήματα οι πολίτες, και από εβδομάδα βγαίνει το Φ.Ε.Κ. και η Δ.Π. και εάν δεν προλάβουν μέχρι τέλους του μήνα τότε θα μπούμε στις σχολές από Φεβρουάριο.
Όσον αφορά τους πολίτες είναι έτοιμες δυο σχολές η μια στα Βίλια και η άλλη στη Νάουσα.
Όσον αφορά την εκπαίδευση των Συμβασιούχων θα γίνει σε Π.Υ. και όχι σε Π.Κ. Ανάλογα με την δύναμη του κάθε νομού μπορούν να λειτουργήσουν και παραπάνω Π.Υ. ως Σχολές.
Όσον αφορά τους επιλαχόντες θα ισχύσει η απορρόφηση σε βάθος 3ετιας σύμφωνα με τις ανάγκες του Π.Σ.
Όσον αφορά την αυτεπάγγελτη αναζήτηση των δικαιολογητικών αυτή έχει ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί μέχρι τελευταίου επιτυχόντα όπως προβλέπετε. Δηλαδή θα υπάρχουν αποχωρίσεις και μέσα από τις σχολές και θα καλούνται οι επιλαχόντες. Μας επισήμαναν πως αν βρεθούν τέτοιοι συνάδελφοι δεν θα μπορέσουν να δουλέψουν ούτε σαν εποχικοί και θα διωχτούν ποινικά.
Τέλος για όσους Συναδέλφους δεν είχαν τα κριτήρια θα δουλέψουν σαν Συμβασιούχοι.
Για μεταθέσεις δεν υπάρχουν εφόσον δεν βγει υπουργική για αυτό ( είναι στο χέρι μας ) .
Στην συνέχεια πήγαμε στο εξαναβολής από την προηγούμενη Τετάρτη Δ.Σ. της Ομοσπονδίας μας που είχε τα εξής θέματα
ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ «ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ»  ΔΕΝ ΕΙΠΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ. ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΟΜΙΣΑΤΕ ΚΑΙ  ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ.

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΣΕ ΠΟΣΠΥΔ ΓΙΑ ΑΓΩΓΕΣ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ

Σε απάντηση έγγραφου αιτήματός σας και σε συνέχεια της χθεσινής μας ενημέρωσης ενώπιον των μελών του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, σας ενημερώνουμε ότι όσοι από τους συναδέλφους σας δεν έχουν ασκήσει στο παρελθόν, μέσω του γραφείου μας, αγωγή με την οποία θα ζητούν τη μονιμοποίησή τους στο Πυροσβεστικό Σώμα έχουν προθεσμία έως και την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2012 να αποστείλουν στο γραφείο μας ορθά συμπληρωμένο το ενημερωτικό σημείωμα και πληρεξούσιο εργολαβικό δίκης που σας έχουμε ήδη αποστείλει καθώς και τις συμβάσεις τους ή μια βεβαίωση προϋπηρεσίας.
Επισημαίνουμε ότι η προθεσμία για την άσκηση και κοινοποίηση της αγωγής είναι έως και τις 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2012 (3 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΣΑΣ ΣΤΟ Π.Σ. 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011), συνεπώς οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει το αργότερο έως και τις 20 Ιανουαρίου να μας έχουν στείλει ταχυδρομικώς τα ανωτέρω έγγραφα. Δικαίωμα για να καταθέσουν αγωγή έχουν οι συμβασιούχοι πυροσβέστες που:
-          ΔΕΝ ΠΛΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΘΕΣΕΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΠΕΝΤΑΕΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΣΩΣΗΣ.
-          ΕΧΟΥΝ ΚΡΙΘΕΙ ΩΣ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ.
-          ΕΧΟΥΝ ΠΕΤΥΧΕΙ ΜΕΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩ ΤΩΝ 40 ΕΤΩΝ.
Υπενθυμίζουμε ότι όσοι συμβασιούχοι πυροσβέστες έχουν συνάψει σύμβαση με το Ελληνικό Δημόσιο (Πυροσβεστική Υπηρεσία, Δασική Υπηρεσία) πριν το 2001, εκτιμούμε ότι συγκεντρώνουν πολύ μεγάλες πιθανότητες δικαίωσης, καθώς οι αποφάσεις της Πλήρους Ολομέλειας του Αρείου (7/2011 και 8/2011), έτσι όπως έχουν ερμηνευτεί έως και σήμερα από τα Δικαστήρια, προκρίνουν τη μονιμοποίηση των συμβασιούχων εκείνων, των οποίων η πρώτη σύμβαση είχε συναφθεί προ του έτους 2001.
Αναφορικά με το χρόνο εκδίκασης των αγωγών αυτών, ευελπιστούμε ότι η πρόταση της Ένωσης Ελλήνων Εργατολόγων, πρόεδρος της οποίας είναι ο Χρήστος Νικολουτσόπουλος, οι αγωγές που σχετίζονται με την απόλυση, όπως είναι και η δική σας, να τελεσιδικούν μέσα σε ένα χρόνο περίπου από την ημερομηνία κατάθεσης της αγωγής θα συμπεριληφθεί στο υπό ψήφιση νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης «για τη δίκαιη δίκη και την αντιμετώπιση των φαινομένων αρνησιδικίας» και θα ψηφιστεί από το Κοινοβούλιο.
Επαναλαμβάνουμε ότι όσοι έχουν ήδη καταθέσει αγωγές  με το γραφείο μας δεν θα συμπληρώσουν το ενημερωτικό σημείωμα, διότι ισχύουν οι αγωγές που έχουν καταθέσει στο παρελθόν.
             Για ο,τιδήποτε χρειαστείτε είμαστε στη διάθεσή σας.

Με τιμή,
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΙΚΟΛΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ - ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗ
                             ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΜΠΙΤΗΣ – ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΛΑΒΑΝΗΣ