Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Τραγωδία στον Μπράλο- Ξεκληρίστηκε οικογένεια

Μεγάλη επιχείρηση της 7ης ΕΜΑΚ και της τροχαίας στήθηκε για την ανάσυρση των νεκρών, όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε στο γκρεμό στις στροφές του Μπράλου.

Μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί τέσσερις νεκροί. Οι τρεις συνοδηγοί είχαν πεταχτεί έξω από το αυτοκίνητο και βρέθηκαν σε διάφορα σημεία του γκρεμού, ενώ ο οδηγός, βρέθηκε νεκρός εγκλωβισμένος μέσα στο αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ζευγάρι καθηγητών από την Κίρρα Ιτέας είναι τα δύο από τα τέσσερα θύματα του δυστυχήματος. Ο οδηγός, ο οποίος πιθανότατα ονομάζεται Δέδες Γεώργιος, ήταν 52 ετών και η συνεπιβάτης σύζυγός του 50 ετών. Σύφμωνα με το lamiareport.gr, οι άλλοι δύο νεκροί που επέβαιναν στο scoda octavia είναι τα παιδιά του ζευγαριού, ένα αγόρι ηλικίας 12 ετών και ένα κορίτσι ηλικίας 14 ετών.

Η επιχείρηση της ανάσυρσης των σορών ήταν πάρα πολύ δύσκολη, καθώς σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενμημέρωσης πρόκειται για δύσβατη και απόκρημνη περιοχή.

Οι αξιωματικοί της τροχαίας εκτιμούν ότι το πιθανότερο είναι να κοιμήθηκε ο οδηγός, ωστόσο δεν αποκλείεται να υπήρξε και κάποιο παθολογικό αίτιο, όπως καρδιακό επεισόδιο ή κάτι άλλο, που να έκανε τον οδηγό να χάσει τον έλεγχο.

Στο ίδιο σημείο πριν από λίγες ημέρες είχε πέσει με το αυτοκίνητό του στο γκρεμό και είχε σκοτωθεί 28χρονος.








Πηγή: lamiareport.gr/lamiastar