Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Τα { Ι } και τα "τυχαια" Δημοσιευματα....ΜΕΡΟΣ 'Β


Λοιπον
Με μεγαλα γραμματα για Αυτους που ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ..
Για να Ξερουμε και τι λεμε…και όχι να κραυγαζουμε..
Αυτοι  που απόκαλειτε «Γιωταδες»  υποτιμητικα είναι  Ι1 για την ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ-ΛΙΜΕΝΙΚΟ-ΣΤΡΑΤΟ-και  ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ (γιατι ανω των 45 η επιτροπες του Π.Σ όπως οριζει το ΣΥΝΤΑΓΜΑ μπορουν να τους εξετασουν γιατι ΔΕΝ είναι πια ΕΦΕΔΡΟΙ και ΔΕΝ μπορουν να ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝ την ΣΩΜΑΤΙΚΗ τους Ικανοτητα  ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ).Δεν νομιζω  λοιπον το ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ να ΜΗΝ αναγνωριζει ΤΟ Ι1 ΔΙΟΡΘΩΜΕΝΟ του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ..Διοτι αν δεν το αναγνωριζει θα πρεπει ή να στειλει παλι για ΘΗΤΕΙΑ τους Ανθρωπους ή να τους παρει και στα 45 τους να τους περασει μια επιτροπη…ΓΕΛΟΙΟ ? Όταν πανε για ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ είναι στρατιωτες ακομα ή όταν πανε στον ΠΟΛΕΜΟ μεχρι τα 45 τους..
Το καταλαβατε το παραδοξο ? Η να το πουμε παλι ?
Οσο για τα ΜΗ αλλαγμενα,αφου «το θυμηθηκε» μετα από 10 χρονια, από τα αυτι και στον ΔΑΣΚΑΛΟ (ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΑ) οι κατω των 45 και από τα αυτι και στις Επιτροπες του Π.Σ (ισοτιμες με τις Στρατιωτικες) οι ανω των 45..
Οσο για το Ευαγγελιο του Ιουδα (την Δηλωση) ΟΛΕΣ οι κατά τοπους ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΕΣ και ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ του Π.Σ ελεγαν «ΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ότι ειστε ΤΩΡΑ» αν ειστε Ι1 οποια στιγμη αρκει να ειστε αυτή,αν ειστε ανω των 45 την άλλη..ΑΡΑ το δεχονταν ως ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟΥ..
ΑΝ ο ΝΟΜΟΣ είναι ΑΣΑΦΗΣ το Σ.Τ.Ε τον εχει ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ,,ΔΙΑΤΥΠΩΣΤΕ ΤΟΝ ΣΩΣΤΑ…
Στα “πτωματα” των Ανθρωπων (αυτων τουλαχιστον)!δεν θα μπειτε….
Η ΜΟΝΗ ΠΑΡΑΝΟ(Ι)ΜΗΑ είναι Στη Φαντασια σου..

Συναδελφοι Δεν εχουν τιποτα που να τους Στηριζει και αρχισαν τον "Σαματα"..Οποιος δεν νιωθει "Γιωτας" ας κανει τις Ενεργειες του στην Δικαιοσυνη ωστε να μην Θιχτει αλλο η αξιοπρεπεια του..

Honi soit qui mal y pense