Τρίτη 15 Μαΐου 2012

BLOKO.GR 15 Μαϊ 2012 09:18


Νέα επιστολή εποχικού για τα Ι-1: "Μην βιάζεσθαι..."


Νέα επιστολή εποχικού για τα Ι-1: "Μην βιάζεσθαι..."
"Κατά την άποψη μου το Ν.Σ.Κ. είναι πολύ "λίγο" για αυτήν την υπόθεση οπού αναφέρονται συνταγματικά ζητήματα ισονομίας.
Πολλές γνωμοδοτήσεις του Ν.Σ.Κ. έχουν ακυρωθεί από διοικητικά δικαστήρια (υπόθεση γαλλικού κολλεγιου,χαρατσι και άλλες)ποσό μάλλον από το Σ.Τ.Ε. η τον Άρειο πάγο που κατά την γνώμη μου εκεί θα τελεσεδικησει το όλο
θέμα αν δεν συνεχίσει τον δρόμο του και στα ευρωπαϊκά δικαστήριαΣίγουρα έχουνε πολύ δρόμο όλοι όσοι εμπλέκονται σε αυτήν την υπόθεση......Το θέμα με την αλλαγή της σωματικής ικανότητας μετά την στρατιωτική θητεία για το  Π.Σ. είναι μια βραδυφλεγής βόμβα οπού σιγοσφυριζει εδώ και χρόνια από δικαστήριο σε δικαστήριο.
Από ότι όλα δείχνουν η τυχόν αποδοχή της γνωμοδότησης του Ν.Σ.Κ. θα είναι ο πυροκροτητής που θα την κάνει να σκάσει και θα σκάσει σε πολλών τα χεριά.Ρωτήστε τον  νομικό κόσμο να σας  πει για το «δικαστικό προηγούμενο» που σημαίνει ότι όταν ένας θιγμένος δικαιώνεται δικαιώνονται και οι υπόλοιποι θιγμένοι.Ας υποθέσουμε ότι αποδέχονται την γνωμοδότηση του Ν.Σ.Κ. και διώχνονται τα παιδιά με τα αλλαγμένα γιώτα και τις θεσειςτους θα καταλάβετε εσείς οι επιλαχόντες. Αυτοί θα κινηθούν δικάστηκα και όταν κερδίσουν όπως κέρδισαν και οι προηγούμενοι θα υποχρεωθεί η πυροσβεστική να τους ξαναπάρει όπως και έκανε με τα ήδη δικαιωμένα αλλαγμένα γιώτα που αυτήν την στιγμή υπηρετούν.Αυτοί όμως έμπαιναν ως υπεράριθμοι!! Οπότε αν τότε υπάρχουν κενές οργανικές θέσεις έχει καλώς θα δουλέψετε όλοι σας. Αν δεν υπάρξουν τότε ποιος σας εγγυάται ότι δεν θα ξαναπάρουν τις κενωθείσες οργανικές τους θέσεις τις οποίες θα καταλάβετε εσείς?Δηλαδή η όλη η υπόθεση θα γίνει το ''φύγε εσύ - έλα εσύ'' και η διαφαινόμενη νίκη των επιλαχόντων ίσως είναι μια πύρρειος νίκη και ας μην συνυπολογίσουμε το γέλιο που θα κάνει πολύς κόσμος που θα δουν το προσωπικό του Π.Σ. να αλληλοφαγωνεται και να αλληλοσπαράσσεται.Οι Λατίνοι είπαν κάποτε το Dura lex, sed lex αλλά είπαν και το Da mihi factum, dabo tibi ius και η φράση που ταιριάζει στην όλη υπόθεση είναι το Finis coronat opus
ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΟΣΟΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ "ΓΙΑΤΡΕΥΤΟΥΝ" ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ "ΠΑΡΑΛΟΓΟ" ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΣΤΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ.... ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΑΚΣΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙ "ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ"ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ..."

Υ.Γ
ΤΟ "ΠΑΙΧΝΙΔΙ" ΤΩΝ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ...ΑΝΤΕ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΑΗΔΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ..ΝΤΡΟΠΗ..


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ http://www.bloko.gr/swmata-asfaleias/epistolh-epoxikoy-gia-thn-gnwmodothsh-gia-ta-i-1.html