Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ....

""Όπως σαφώς λοιπόν διαπιστώνετε το ΣτΕ είναι ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ και μάλιστα το ΑΝΩΤΑΤΟ στην χώρα, ενώ το Ν.Σ.Κ είναι νομικοί που απλά ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΝ τα Υπουργεία και γενικά το Δημόσιο."" 
ΑΥΤΑ ΣΤΙΣ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ.. ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ "ΜΕΤΑΛΑΓΜΕΝΩΝ"

ΕΠΊΣΗΜΑ η γνωμοδότηση θα γίνει γνωστή αφού καθαρογραφεί, σε έναν περίπου μήνααπό το Ν.Σ.Κ και θα διαβιβαστεί στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για να υπογραφεί από τον Υπουργό. Κατόπιν το Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος θα καλεστεί να την εκτελέσει.
ΑΥΤΑ ΣΗΜΕΡΑ...ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ "ΑΓΩΝΟΣ"

το Π.Σ εμμένει στην θέση του για την Στρατιωτική Ικανότητα και αναφέρει ότι "πρέπει να έχουν ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΙ τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ως Ικανοί Κατηγορίας Ι1" 
ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ "ΕΜΜΕΝΕΙ" ..ΚΑΠΟΤΕ "ΕΜΜΕΝΑΝ" ΟΤΙ Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΕΔΗ !

Όποιος θέλει να καταλάβει θα καταλάβει, για τους υπόλοιπους λυπάμαι αλλά δεν θα κάνω την χάρη να επεκταθώ ούτε να ασχοληθώ άλλο με το θέμα αυτό.
Ζητάω συγνώμη αν σας κούρασα αλλά πιστεύω ότι έπρεπε να ειπωθούν
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΣΟΥ ΣΑΝ "ΑΝΤΡΑΣ"..

Finis coronat opus.

το τέλος στεφανώνει το έργο.
ΠΕΡΙΜΕΝΕ
Υ.Γ
ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΣΤΗΝ "ΑΠΟΛΟΓΙΑ" ΣΟΥ, ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΔΙΩΧΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ 6 ΜΗΝΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ..


ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ- ΕΙΧΕΣ ΚΑΙ "ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ" ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΙΣ..ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ "ΒΓΑΛΕ" ΤΟΝ "ΑΚΥΡΩΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ" ΣΟΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΑ ΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΠΙΑ-ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ "Ι" Ή ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΕΙΡΑ ? ? 
                               
                                ?