Κυριακή 29 Απριλίου 2012

O ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΟΥ, Η ΖΩΗ ΜΟΥ


Την Πέμπτη 3 Μαΐου κρίνετε το μέλλον για τους συναδέλφους που άλλαξαν το γιώτα τους μετά την απόλυση τους από το στρατό  και εργάζονται στις Υπηρεσίες ως Πυροσβέστες Πενταετούς Υποχρέωσης. Και αυτό θα το κρίνει η ολομέλεια του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους ύστερα από τρείς Εισαγγελικές παρεμβάσεις (δεν ξέρουμε αν έγιναν εισαγγελικές αλλά  υπόγειες έγιναν σίγουρα) όπως μας λέει και ένα blok γνωστό και μη εξαιρετέο.
Το ίδιο blok πριν από μερικό διάστημα παρακινούσε συναδέλφους γράφοντας συνάδελφοι «τρέχτε και αλλάξτε τα γιώτα» αλλά τότε δεν περίμενε ο/η διαχειρίστης-στρια του blok ότι θα ήταν στους επιλαχόντες λίγο μετά.  AΡΕ  ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ……..
Οι Εισαγγελικές παρεμβάσεις ( αν έγιναν) έγιναν όμως αφού κατατέθηκε αίτηση από 100 συναδέλφους επιλαχόντες προς το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών για ακύρωση του αναμορφωμένου πίνακα επιτυχόντων Πυροσβεστών Πενταετούς Υποχρέωσης. Από τους 100  ζήτημα είναι αν τους δικαιώσει το ΝΣΚ  την Πέμπτη να ωφεληθούν καμιά 15-20, οι υπόλοιποι το μόνο που θα καταφέρουν είναι να δημιουργήσουν αντιπαλότητες με τους συναδέλφους «γιωτάδες» και όχι μόνο .