Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Αναδημοδιευση απο BLOKO.gr


Κατηγορείται για φόνο προσληφθείς από τους ιδιώτες στο Π.Σ., Νόμιμες οι αλλαγές σε Ι - 1



Ταμπλάς τους ήρθε στη διεύθυνση προσωπικού του αρχηγείου του Πυροσβεστικού Σώματος όταν διαπίστωσαν ότι ένας από τους επιτυχόντες στο διαγωνισμό, προερχόμενος εξ ιδιωτών, είναι κατηγορούμενος ... για φόνο.
Μέχρι στιγμής, από τις πληροφορίες που έχουμε δεν προκύπτει εάν ο φόνος για
τον οποίο θεωρείται ύποπτος ο επιτυχών, τελέστηκε προ διαγωνισμού, ή μετά. Το βέβαιο είναι πως όταν "εκτιμήθηκε" το ποινικό μητρώο του έπεσε από τα χέρια των αναγνωστών από το ... βάρος.
Στο μεταξύ, με χθεσινή απόφαση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους και με ψήφους 4 υπέρ και 3 κατά, κρίθηκαν νόμιμες όλες οι αλλαγές σε Ι-1 από Ι-2(Σ.τ.Γ ΟΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ι1) που έγιναν μέχρι τις 24 Σεπτεμβρίου του 2011 κι ως εκ τούτου, διευθετήθηκε η σχετική εκκρεμότητα.
Μετά τούτων αναμένεται στις 31 Μαρτίου και στις 2 Απριλίου να κληθούν για γραπτές εξετάσεις οι επιτυχόντες, ενώ περίπου 143 από τους επιλαχόντες, θα κληθούν να περάσουν κι αυτοί το τελικό στάδιο της δοκιμασίας στις 8 Απριλίου, μετά τις ισάριθμες απορρίψεις "επιτυχόντων" του διαγωνισμού για προσκόμιση πλαστών πιστοποιητικών και για διάφορα αδικήματα.

Υ.Γ
ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Υ.Γ 2
.ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΑΝΗΣΥΧΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ  Ι-1 ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ "ΑΠΟ"  ΚΛΠ