Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

ΕΚΘΕΤΕΙΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

Eσένα δεν σου κόβει το μυαλό που δεν σου κόβει καιρό τώρα, αμ αυτός ο συνάδελφος όπως λες που σου στείλε το βίντεο τι ήθελε να προβάλει ότι είναι καλός καμεραμάν εκτός και αν είναι εκτός προκήρυξης (και πάλι αδικαιολόγητος)  και θέλει να κάνει νέα καριέρα ως καμεραμάν………
Δεν επιτρέπετε «συναδέλφισα» για χάρη της διαφήμισης να εκθέτεις συναδέλφους την στιγμή που καίγονται σπίτια όπως το βίντεο σου να λές ότι ευχαριστούμε το συνάδελφο που αντί να πιάσει την μάνικα να βοηθήσει τους συναδέλφους του αυτός έχει την  κάμερα και βιντεοσκοπεί στο ένα μέτρο που καίγονται τα σπίτια . Λίγη ευαισθησία και μυαλό χειάζετε. 
  • ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΙΜΟΥΝ ΑΥΤΑ ΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΣ ΔΙΑΦΗΜΗΣΕΙΣ ΣΤΟ BLOK ΜΑΣ  ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
  • ΠΡΟΣΕΧΕ ΣΤΟ ΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ BLOK ΜΗΝ ΕΚΘΕΤΕΙΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΕΤΣΙ
  • ΣΕ 4 ΜΕΡΕΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ..

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΣΥΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΤΗΣ  ΑΝΘΡΩΠΟ..ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ Π.Υ ΓΥΘΕΙΟΥ Κωνσταντίνο Καστρή ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ..
ΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΝΕΚΡΟΣ ΠΟΥ ΘΡΗΝΟΥΜΕ..Ο ΘΕΟΣ ΑΣ ΔΩΣΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΕΙΟΥΣ ΤΟΥ..

Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

ΠΟΣΠΥΔΟΑΝΤΙΠΑΘΕΙΑ ………………….

Κάποιοι bloger,και μέλη Δ.Σ Σωματείων ευτυχώς λίγων  πάσχουν εδώ και καιρό από μια  σπάνια ασθένεια την ποσπυδοαντιπάθεια . Μια ασθένεια που τους ωθεί ντε και καλά να προσπαθούν να μειώσουν με διάφορες ανακοινώσεις του κ@λου το  πετυχημένο υπέρογκο 6ετες  έργο της ΠΟΣΠΥΔ, των πρωτοβάθμιων σωματείων της, και των μελών τους που με κόπο ετών τείνουν προς την πραγματοποίηση του στόχου μας που είναι η ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ.
Τους ενοχλούν τα 15 ευρώ που κράτησε η ΠΟΣΠΥΔ φέτος , τόσα χρόνια  δεν τους πείραζε που τους τα κρατούσε άραγε γιατί; Γιατί άλλα χρόνια  τσίμπαγαν και αυτοί από αυτά ενώ τώρα ……….
Και σας ρωτάω συνάδελφοι δεν τα αξίζει αυτή η Ομοσπονδία με αυτό το ζήλο που παλεύει, και το αποτέλεσμα που έχει  τα 15 ευρώ από τον καθένα μας;  Εδώ Δ.Σ Σωματείου που στέλνει και έγγραφα στο ΑΠΣ για παράνομη παρακράτηση των 15 ευρώ (δεν έχει κάτι άλλο να κάνει) όνομα και μη χωριό παίρνει συνδρομές από τα μέλη τους με σκοπό της πολιτικές τους προσωπικές  δημόσιες σχέσεις. Και στη Γ.Σ του Σωματείου τους δεν  ψηφίζεται ο οικονομικός απολογισμός τους .  Άσε αυτός ο αρχιμπλόgερ εκεί στα προάστια των Αθηνών απέξω από το χορό ξέρει καλά και χορεύει αλλά δεν θυμάται τα δικά του .
 ΡΕ ΠΟΙΟΙ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΣΠΥΔ………….
ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΠΟΣΠΥΔΟΑΝΤΙΠΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ:
ΠΟΣΠΥΔ  ΣΗΜΑΊΝΕΙ ΕΒΕΡΕΣΤ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΛΟΦΑΚΙ
ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΡΙΜΑ!!!!!!!

·         ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ  ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΜΈΧΡΙ ΤΗΣ 9 ΣΕΠΤΕΒΡΗ ΝΑ ΑΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΕ Β’ ΦΑΣΗ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΤΕ .
·         ΧΡΕΑΖΕΤΕ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ (taxis) ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΗ ΗΛΕΚΡΟΝΙΚΑ, ή ΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ.
  

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

ΠΟΛΥ ΠΟΝΟΣ ΤΩΡΑ…….

Πολύς  πόνος σε έχει πιάσει για αυτούς που μένουν έξω από τη προκήρυξη. Άραγε γιατί;
Πέρσι εσύ πρότεινες στο κολλητό σου τον Βούγια το πόρισμα να καλύπτει 2000 άτομα και τους υπόλοιπους 3500 στην ανεργία. Τώρα σε πιασε ο πόνος ξαφνικά που μένουν 1900 έξω……..
Εσύ δεν κατηγορούσες από το blog σου την ΠΟΣΠΥΔ 8 μήνες τώρα  γιατί δεν έκλεινε από τότε το νομοσχέδιο; Τώρα σε έπιασε η ευαισθησία για αυτούς που μένουν έξω;
Πριν λίγο καιρό επειδή αργούσαν να πέσουν οι υπογραφές στον ένα φάκελο για την πενταετία και όχι στους δύο όπως είχες ονειρευτεί εσύ προσπαθούσες να ξεσηκώσεις αυτούς που είχαν τα προσόντα για τον διαγωνισμό.
Μόλις βγήκε η προκήρυξη αυτοί σου είπαν ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
Και τώρα προσπαθείς να ξεσηκώσεις εναντίον της ΠΟΣΠΥΔ αυτούς που μένουν εκτός. Όχι ότι σε έπιασε ο πόνος
ΠΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΣΠΥΔ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ….