Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ

Eιναι ευκολο  να εισαι δημοφιλης και δυσκολο να παιρνεις αποφασεις που πονανε.Ειναι ευκολο να ασκεις κριτικη για αποφασεις που καποτε δεν παρθηκαν,και πανευκολο να κανεις το ιδιο οταν λαμβανονται!
Ειναι ευκολο να εισαι μπροστα στις νικες και δυσκολο να συμβαινει το ιδιο στις ηττες.
Κατηγορω λοιπον την ποσπυδ,παροτι υβριζομενοι και καποιες φορες και προπηλακιζομενοι δεν κιοτεψαν,δεν κρυφτηκαν ηταν εκει ηταν παντα μπροστα!!!
Κατηγορω επισης την ποσπυδ,γιατι πετυχε την εξαιρεση των συμβασιουχων πυροσβεστων στο νομοσχεδιο για τους πυροσβεστες πενταετους θητειας απο γραμματικες γνωσεις,αναστημα,ορια ηλικιας.ιατρικες εξετασεις.
Κατηγορω ακομα την ποσπυδ γιατι συνεχιζει και αγωνιζεται για τους μη εμπιπτοντες συναδελφους και προσπαθει να εξασφαλισει τις δεσμευσεις ωστε κανεις μα κανεις συναδελφος να χασει την δουλεια του.
Κατηγορω,κατηγορω,κατηγορω....
............
Υπαρχουν τρια ειδη αυστηρης κριτικης, η καλοπιστη,η κακοπιστη,και η ζηλιαρα,εμεις σημερα θα ασχοληθουμε με την τριτη περιπτωση,ζηλιαρα κριτικη λοιπον ειναι ευκολο για αυτον που την ασκει να βρει χιλιες δυο περιπτωσεις λαθων οταν ο κρινομενος ακολουθησε διαφορετικο δρομο απο αυτον που θα προτιμουσε ο  επικριτης,αυτο σπρωχνει τον ζηλιαρη επικριτη να διογκωνει τις διαφορες των δυο τακτικων και να βλεπει λαθη παντου ακομα και εκει που δεν υπαρχουν!!!
Η πραγματικη αιτια ομως της ζηλιαρας κριτικης ειναι η ιδια η ζηλεια,ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΗΛΕΙΑ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΓΩ!!!
Ναι λοιπον στην καλοπιστη κριτικη,ναι στην κριτικη που δεν εχει προθεση να μειωσει το εργο και τους αγωνες της ΠΟΣΠΥΔ,ναι στην επικοδομητικη κριτικη που δινει εμφαση στην δημιουργικοτητα,την ανοιχτη σκεψη και τις συνεργατικες διαδικασιες.

ενας απλος και ασημος συμβασιουχος πυροσβεστης
 Παιδια του προεδρειου της ομοσπονδιας συνεχιστε ετσι αγωνιστητε να μην χασει κανενας συναδελφος την δουλεια του,η πλειοψηφια του κοσμου σας στηριζει!!!